Ανακάλυψε στο eBay καρτ-ποστάλ που είχαν σταλεί στους παππούδες της το 1936

Gazzetta team
Ανακάλυψε στο eBay καρτ-ποστάλ που είχαν σταλεί στους παππούδες της το 1936
Το eBay μπορεί να είναι ένας θησαυρός κρυμμένων πολύτιμων αντικειμένων, αλλά ίσως δεν περιμένετε ποτέ να βρείτε κάτι προσωπικής συναισθηματικής αξίας για εσάς.

Μια γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε τον Ιανουάριο κάτι πολύ ξεχωριστό για την ίδια και την οικογένειά της.

Η Τρούντι Σίλουμ, γραφίστρια από τη Γλασκόβη, αναζητούσε το ιστορικό της οικογένειάς της, όταν είδε ένα σπάνιο οικογενειακό αναμνηστικό στον ιστότοπο υποβολής προσφορών, σύμφωνα με τη Metro.

Όπως εξήγησε, απλά ψάχνοντας το όνομά της και την πόλη από την οποία ήταν η οικογένειά της, βρήκε μια λίστα με vintage καρτ-ποστάλ που έστειλε στον παππού και τη γιαγιά της, οι οποίοι δεν είναι εν ζωή, ένας φίλος της οικογένειας το 1936. Η τιμή για κάθε καρτ-ποστάλ ήταν 4,63 δολάρια.

Αγόρασε τις καρτ-ποστάλ και δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook. Δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς οι καρτ-ποστάλ βρέθηκαν στην κατοχή του πωλητή, αλλά σύμφωνα με τη Metro, φαίνεται ότι κάποιοι αγοράζουν και πωλούν vintage ταχυδρομικές κάρτες ως εμπόριο.

«Φρίκαρα και ενθουσιάστηκα την ίδια στιγμή όταν τις βρήκα» έγραψε η Σίλουμ στο blog της. «Πώς κατέληξαν να πωλούνται σε μια διεθνή αγορά και επίσης πώς κατάφερα να το ανακαλύψω ανάμεσα σε ένα δισεκατομμύριο αντικείμενα στο Ebay;» Έγραψε στο προσωπικό της blog.

Στις κάρτες είναι γραμμένα μηνύματα καθημερινότητας συμπεριλαμβανομένων κάποιων ευχών για την επέτειο γάμου του παππού και της γιαγιάς της, αλλά σημαίνουν τα πάντα για τη Σίλουμ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο blog της, η Σίλουμ έχει πάθος να ψάχνει παλιούς θησαυρούς και το ίδιο έκανε και ο παππούς της.

«Μας άρεσε πολύ να βρίσκουμε πράγματα στον δρόμο, να πηγαίνουμε σε σημεία πώλησης μεταχειρισμένων και να ανακαλύπτουμε ευκαιρίες σε παλιατζίδικα. Ο παππούς μπορεί να μην ήταν πλούσιος, αλλά είχε πλούτο γενναιοδωρίας» έγραψε. «Δεν λέω ότι κληρονόμησα κάποια από αυτές τις ευγενείς ιδιότητες από αυτόν, αλλά το γονίδιο του κυνηγού θησαυρού είναι αυτό που σίγουρα έχω» σημείωσε.