Εργαζόμενη πολυεθνικής απολύθηκε επειδή έκλεβε καθημερινά το κολατσιό εγκύου συναδέλφου της

Gazzetta team
Εργαζόμενη πολυεθνικής απολύθηκε επειδή έκλεβε καθημερινά το κολατσιό εγκύου συναδέλφου της
Τον δρόμο της εξόδου από το έμψυχο δυναμικό μίας πολυεθνικής εταιρείας στην Μεγάλη Βρετανία ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχός της, όταν αποδείχθηκε ότι έκλεβε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση το κολατσιό των συναδέλφων της, με αγαπημένο της «θύμα» μία έγκυο γυναίκα.

Οι καταγγελίες στην διεύθυνση της εταιρείας διαδέχονταν η μία την άλλη, καθώς τα κρούσματα ήταν όχι μόνο επαναλαμβανόμενα αλλά έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία της εγκύου εργαζόμενης, η οποία κι έπρεπε να προσέχει πολύ καλά την διατροφή της, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Όταν ο «ποντικός» του κολατσιού, όμως, αγνόησε επιδεικτικά το σημείωμα που βρισκόταν κολλημένο στο γεύμα της άτυχης εργαζόμενης, σήμανε η αρχή του τέλους της δράσης της, καθώς η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για να ξετρυπώσει τον κλέφτη του φαγητού.

Αφού εγκατέστησαν κάμερες ασφαλείας στον χώρο όπου φυλάσσονταν τα γεύματα των υπαλλήλων, περίμεναν υπομονετικά το επόμενο χτύπημα του «ποντικού» κι η αλήθεια δεν άργησε να λάμψει.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο ένοχος δεν ήταν κάποιος χαμηλόμισθος υπάλληλος αλλά μία υψηλά ιστάμενη υπάλληλος της πολυεθνικής, η οποία και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την εταιρεία, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που κατά καιρούς είχαν δει το φαγητό τους να βγάζει φτερά, να ανασαίνουν ανακουφισμένοι από τον τερματισμό της δράσης της γυναίκας.

Πληροφορίες: ladbible.com