Ο πελάτης του μήνα: Άφησε 2.000 δολάρια φιλοδώρημα (pic)

Gazzetta team
Ο πελάτης του μήνα: Άφησε 2.000 δολάρια φιλοδώρημα (pic)
Ιδιαίτερα γενναιόδωρος αποδείχθηκε ένας πελάτης στο εστιατόριο Boka του Σικάγο, ο οποίος έμεινε τόσο ικανοποιημένος από την ποιότητα του φαγητού αλλά κι από την εξυπηρετικότητα των εργαζομένων, που άφησε φιλοδώρημα 2.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εστιατορίου (το οποίο συγκαταλέγεται σε όλους τους οδηγούς για τα must εστιατόρια που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί στην «πόλη των Ανέμων») ο συγκεκριμένος πελάτης αφού ολοκλήρωσε το δείπνο με την εξαμελή παρέα του και πλήρωσε τον αρκετά «τσιμπημένο» λογαριασμό (στον οποίο συμπεριλαμβάνεται πάντα και φιλοδώρημα ύψους 20% επί της συνολικής αξίας), ρώτησε τον μάνατζερ τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων κι αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, όμως, όταν οι σερβιτόροι πήγαν στο τραπέζι της παρέας για να το καθαρίσουν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι υπήρχαν 20 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, που προορίζονταν για κάθε έναν από τους εργαζόμενους της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι αφού ευχαρίστησαν την τύχη τους αλλά και τον γαλαντόμο πελάτη, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τα φιλοδωρήματά τους, δημοσιοποιώντας την selfie μέσω των social media, ενώ τα στοιχεία του ανοιχτοχέρη πελάτη κρατήθηκαν κρυφά μετά από δική του επιθυμία.