Επιδρομή... αγριογούρουνων στη Γερμανία (pics & vids)

Gazzetta team
Επιδρομή... αγριογούρουνων στη Γερμανία (pics & vids)
Μία ασυνήθιστη εισβολή έλαβε χώρα σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Γερμανίας, καθώς μία ομάδα αγριογούρουνων έσπειρε τον πανικό και την αναστάτωση, εισβάλλοντας σε μαγαζιά, ενώ...τραυμάτισαν 4 ανθρώπους.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της μικρής πόλης Heide στη βόρεια Γερμανία, καθώς δέχθηκαν την αιματηρή επίθεση μίας μικρής αγέλης αγριογούρουνων.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τα άγρια κι επικίνδυνα ζώα, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας ένα μικρό χαμό, καθώς άρχισαν να εισβάλουν σε καταστήματα αλλά και να βάζουν διερχόμενους στο στόχαστρο.

Η μικρή αγέλη αρχικά μπούκαρε σε τραπεζικό υποκατάστημα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της, ενώ ένας άτυχος άντρας που βρέθηκε στο διάβα τους έχασε το δάχτυλό του, ενώ άλλοι 3 πολίτες φέρουν μικροτραυματισμούς από την προσπάθειά τους να γλυτώσουν από τα σωματώδη άγρια ζώα.

Οι αρχές της πόλης κάλεσαν κυνηγούς ως ενισχύσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα τη... σύλληψη του ενός ζώου, ενώ τα άλλα φαίνεται πως διέφυγαν σε κοντινό δάσος, επιτρέποντας στους κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους όπου είχαν κλειστεί έντρομοι ύστερα από παρότρυνση της αστυνομίας.

Τέλος, να σημειωθεί πως τα αγριογούρουνα μπορούν να φτάσουν σε βάρος ως και τα 100 κιλά,ενώ οι χαυλιόδοντες που φέρει στο κεφάλι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.