Nέα αποχώρηση βόμβα στο Survivor: Φεύγει και ο Κοψιδάς

Gazzetta team
Nέα αποχώρηση βόμβα στο Survivor: Φεύγει και ο Κοψιδάς
Μετά τον Πάνο Καλλίδη που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor οικιοθελώς, όλα δείχνουν πως έρχεται και η ώρα και για τον Γιώργο Κοψιδά να πράξει κάτι αντίστοιχο.

Τα συχνά ατυχήματα στα αγωνίσματα του Survivor, αλλά και η πείνα βγάζουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον νοκ άουτ, με αποτέλεσμα να έχουμε οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς, η Κάτια, η Σοφία, η Μαριπόζα, ο Καλλίδης και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ενδεχομένως ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι ο επόμενος που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan και έχει πρόβλημα». Ωστόσο είπε ακόμα, πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον 5 παίκτες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων.

Αν τελικά φύγει ο Κοψιδάς που μένει να το δούμε στην πράξη, γεγονός είναι ότι νοσηλεύθηκε υποσιτισμένος στο νοσοκομείο, του έβαλαν δύο ορούς, ενώ όπως και ο ίδιος είπε οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και έφτασε να έχει πίεση 8 με 4...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ