Σαντορίνη: «Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι»

Gazzetta team
Σαντορίνη: «Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι»
«Το παιδί το πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο» δηλώνει η μητέρα της 14χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων.

«Με πήρανε περίπου στις 23:00, ο μπαμπάς της κοπέλας. Μου είπανε πως θα το πάνε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και να πάω στην πλατεία να το δω. Τότε το έμαθα, αλλά ζήτησα να πάω από το σπίτι να το πάρω εγώ με το ασθενοφόρο και μου είπαν πως απαγορεύεται επειδή ήταν άνω-κάτω από το πάρτι. Μου είπε η μητέρα να πάω απευθείας από το νοσοκομείο. Της απάντησα πως δεν με ενδιαφέρει αν είναι άνω-κάτω και μου είπαν να πάω στην πλατεία. Δεν ήρθε όμως ασθενοφόρο, το είχε πάρει ο πατέρας της κοπέλας να το πάει στα Φηρά, στο νοσοκομείο. Το είχαν πάει νεκρό στο νοσοκομείο», είπε στον ΣΚΑΙ.

Περίπου στις 22:15 επιχείρησε να επικοινωνήσει με την κόρη της όμως «δεν μου απάντησε. Την τέταρτη φορά με πήρε η φίλη της και μου λέει ότι η Κατερίνα είναι τουαλέτα. Της είπα να με πάρει μόλις βγει. Αλλά δεν με ξαναπήρε. Περίπου στις 22:40 την ξαναπήρα και μου είπε η φίλη της πως έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα, πως ήταν δύο ώρες λιπόθυμο. Μου είπαν πως την είχαν βάλει να ξαπλώσει».

«Έμαθα μετά πως την είχαν αφήσει μόνη της να συνέλθει και συνέχισαν το πάρτι», είπε η μητέρα και ισχυρίστηκε πως οι γονείς της κοπέλας που διοργάνωσε το πάρτι δεν γνώριζαν τίποτα, καθώς απουσίαζαν από το σπίτι.

Οι γονείς της κοπέλας που διοργάνωσε το πάρτι «μου είπαν μόνο πως το βρήκαν λιπόθυμο. Αυτό μόνο».

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 14χρονη έφυγε από το σπίτι για να πάει στο πάρτι της φίλης της από το σχολείο περίπου στις 18:00. «Ήταν η αγαπημένη της φίλη», είπε η μητέρα.

«Μου είπαν ότι η κόρη μου είχε πάει αλκοόλ στο πάρτι αλλά εγώ δεν το πιστεύω γιατί δεν είχε κλειδιά. Από που τα βρήκε και τα πήρε;» είπε η μητέρα στον ΣΚΑΙ και τόνισε πως από το σπίτι της οικογένειας δεν λείπουν ποτά.

«Γνώριζα την φίλη της κόρης μου αλλά δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι», είπε.

Πηγή: reader.gr