Ο απολογισμός της επιχειρήσης της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

Gazzetta team
Ο απολογισμός της επιχειρήσης της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια
Η νέα αστυνομική επιχείρηση σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στα Εξάρχεια, είχαν ως αποτέλεσμα μια σύλληψη, κατάσχεση ναρκωτικών και 70 προσαγωγές.

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο τελικός απολογισμός είναι μια σύλληψη, κατάσχεση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών και 70 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, σε παράλληλη επιχείρηση που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στον λόφο Στρέφη, συνελήφθη ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, σε 70 ανέρχονται οι προσαγωγές ατόμων από την επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και στην Μπουμπουλίνας. Από το πρώτο κτίριο προσήχθησαν δύο γυναίκες, μια Ιταλίδα και μια Γαλλίδα, ενώ από το δεύτερο 68 άτομα, όλοι αλλοδαποί, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές. Οι προσαχθέντες είναι, μεταξύ άλλων, από Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.