Φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχασε το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού στα επεισόδια του ΟΑΚΑ (vid)

Gazzetta team
Φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχασε το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού στα επεισόδια του ΟΑΚΑ (vid)
Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας δύο ημέρες μετά τα θλιβερά επεισόδια που σημάδεψαν την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, ένας 31χρονος άντρας έχασε οριστικά την όραση από το ένα του μάτι, ύστερα από χτυπήματα που δέχθηκε από άντρες των ΜΑΤ κατά την αποχώρησή του από το στάδιο κι ενώ στο σημείο εκτυλίσσονταν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ νεαρών και αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά συγγενικά πρόσωπα του τραυματία φιλάθλου, ο άτυχος άντρας αποχωρούσε από το στάδιο μαζί με την παρέα του, όταν δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από άντρες των ΜΑΤ, ένα εκ των οποίων τον βρήκε στο μάτι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό, που του κόστισε την όρασή του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN οι συγγενείς του, ο 31χρονος άντρας δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στα επεισόδια, καθώς συνόδευε και δύο ανήλικα παιδιά, ενώ έκαναν λόγο και για «απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών εναντίον απλών φιλάθλων».