Ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» προσήχθη στη ΓΑΔΑ

Gazzetta team
Ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» προσήχθη στη ΓΑΔΑ
Ένα ηγετικό στέλεχος του «Ρουβικώνα», ιδιαίτερα δραστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσήχθη το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στην περιοχή των Εξαρχείων και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για ένα από τα ιδρυτικά μέλη της αναρχικής ομάδας, ο οποίος φέρεται να συμμετέχει σε πολλές από τις καταδρομικές ενέργειες του «Ρουβίκωνα».

Η εισβολή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου το πρωί της Κυριακής, στην οποία αναφέρθηκε μέσω Facebook το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας, φαίνεται πως αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων. Η προσαγωγή του πάντως είναι προληπτικού χαρακτήρα (σ.σ. οι λεγόμενες «φιλικές συζητήσεις) και το εν λόγω άτομο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερο εντός της ημέρας.

Σε κάθε περίπτωση, με τις πληροφορίες ότι εντός των ημερών θα γίνουν κρίσεις ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. να φουντώνουν, φαίνεται πως οι Αρχές αποφάσισαν να εντείνουν το πρέσινγκ στον «Ρουβίκωνα».


Πηγή: reader.gr