To εξοργιστικό video με ασθενοφόρο που έχει εγκλωβιστεί στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (vid)

Gazzetta team
To εξοργιστικό video με ασθενοφόρο που έχει εγκλωβιστεί στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (vid)
Το ΕΚΑΒ προσπαθεί να φτάσει στο μέρος που το έχουν καλέσει, αλλά καθυστερεί αρκετά, καθώς η ΛΕΑ, είναι μπλοκαρισμένη από ασυνείδητους οδηγούς.

Οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί και όχι όλοι, για να μην τους τσουβαλιάσουμε, απέχουν αρκετά χρόνια από τον πολιτισμένο τρόπο συμπεριφοράς όταν παίρνουν στα χέρια τους το τιμόνι. Και δεν μιλάμε απλώς για τα μπινελίκια ή τις χειρονομίες που φεύγουν αέρα άνευ λόγου και αιτίας, αλλά για πιο σημαντικά πράγματα, τα οποία μπορεί ακόμη και να στοιχίσουν ζωές.

Ένα από αυτά, ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά, είναι η κατάληψη της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης. Στο εθνικό δίκτυο, όταν ο συμπατριώτης μας βρει κίνηση, κόβει το τιμόνι τέρμα δεξιά και προσπαθεί να κερδίσει λίγα μέτρα, πηγαίνοντας σε ένα... μονοπάτι που έχει δημιουργηθεί για να σώζει...

Πολλές φορές όμως, κάνει το ακριβώς αντίθετο... Και αυτό γιατί σαν τον ένα που θα πάει εκεί, θα έχουν σκεφτεί και αρκετοί άλλοι, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί από κίνηση και αυτό το σημείο. Έτσι, αν παραστεί ανάγκη και χρειαστεί να περάσει ένα ασθενοφόρο από εκεί για να φτάσει σε έναν τραυματία, αυτομάτως εγκλωβίζεται.

Κάτι που έγινε έξω από την Θεσσαλονίκη, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να καταγράφει ένα εξοργιστικό video...