Απάνθρωπο: Πατέρας κρατάει την κορούλα του στο κλουβί του σκύλου για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του (pics)

Gazzetta team
Απάνθρωπο: Πατέρας κρατάει την κορούλα του στο κλουβί του σκύλου για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του (pics)
Οι αδιανόητες εικόνες της κακοποίησης ενός παιδιού μόλις 20 μηνών από τον ίδιο του τον πατέρα ε΄χουν προκαλέσει δικαιολογημένη οργή στην Κίνα, με χιλιάδες πολίτες να απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Σκληρές εικόνες.

Απερίγραπτα συναισθήματα προκαλεί η δημοσιοποίηση μίας υπόθεσης παιδικής κακοποίησης στην Κίνα, όταν ένας -μόνο κατ' ευφημισμό- πατέρας έκλεισε την 20 μηνών κορούλα του μέσα σε κλουβί για σκύλους, με στόχο να εκβιάσει αλλά και να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, η οποία τον εγκατέλειψε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στις σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο των κινέζικων μέσων ενημέρωσης και social media, απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να κλαίει γοερά, κλειδωμένο μέσα σε ένα μικροσκοπικό κλουβί για ζώα, με τον άντρα όχι μόνο να μην κάνει καμία κίνηση για το βγάλει από εκεί, αλλά με απύθμενο θράσος και απανθρωπιά να τραβάει φωτογραφίες του παιδιού και να τις στέλνει στην μητέρα του.

Η Xu Ting, μητέρα του ανήλικου παιδιού, εγκατέλειψε τον αλκοολικό σύζυγό της εξαιτίας των ξυλοδαρμών και των προσβολών που υφίστατο από τον πρώην άντρα της, όμως η απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια του παιδιού στον άντρα αποδείχθηκε καταστροφική για τη ζωή και την ψυχική υγεία τόσο του απιδιού όσο και της μητέρας, η οποία είδε τις κτηνώδεις φωτογραφίες να στέλνονται στο κινητό της, με αποστολέα τον βασανιστή του άτυχου κοριτσιού.

Αμέσως επικοινώνησε με τις αρχές, καταγγέλοντας το περιστατικό, όμως η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εξοργιστική, καθώς ναι μεν το παιδί απομακρύνθηκε από τον πατέρα του που το κακοποιούσε συστηματικά, όμως ο ανεκδιήγητος τύπος δεν θα διωχθεί ποινικά για τον βασανισμό του βρέφους, καθώς οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση απέδωσαν τις πράξεις του στο «άγχος και στο στρες».

Μάλιστα, στο κινητό της σοκαρισμένης μητέρας άρχισαν να καταφθάνουν δεκάδες λήψεις από την βάρβαρη καθημερινότητα του παιδιού με τον πατέρα, καθώς σχεδόν σε όλες απεικονίζεται είτε να κλαίει πεσμένο στο έδαφος είτε δείχνοντας τα σημάδια και τις πληγές στο σωματάκι του από την κακοποίησή του.

Όπως είναι φυσικό, η δημοσιοποίηση του περιστατικού έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στην κινεζική κοινωνία, με εκπρόσωπο της αστυνομίας στην πόλη Chao να δεσμεύονται για την επανεξέταση του φακέλου της υπόθεσης και την τιμωρία του άντρα.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.