Το 30% των Αμερικανών προτιμάει το Netflix από το σεξ

Gazzetta team
Το 30% των Αμερικανών προτιμάει το Netflix από το σεξ
Και το 67% εξασφαλίζει ότι έχει τα ίδια γούστα στο Netflix πριν αποφασίσει να δεσμευτεί...

Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που είναι σήμερα, έπεσε στην προσοχή μας μία πολύ πρόσφατη έρευνα που αποκαλύπτει τη σχέση των Αμερικανών με το Netflix και με τη... σχέση τους.

Ο παροχέας υπηρεσιών Ίντερνετ HSI ρώτησε Αμερικανούς ηλικίας 18-54 ετών (56% γυναίκες, 44% άνδρες) για την ερωτική τους ζωή σε σχέση με τις ώρες που περνούν βλέποντας Netflix. Και στην ερώτηση αν θα προτιμούσαν να μείνουν για έναν χρόνο χωρίς σεξ ή χωρίς Netflix, το 30% απάντησε πως θα έμενε χωρίς σεξ.

Το 33% έχει χρησιμοποιήσει τον κωδικό του/της πρώην του, ενώ το 36% δήλωσε πως ένας/μία πρώην χρησιμοποιεί τον δικό του κωδικό. Μάλιστα ένα 10% αποκάλυψε ότι βγαίνει ραντεβού με κάποιον/α μόνο και μόνο για να μπορεί να πάρει τον κωδικό του Netflix...

Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το Netflix σε μία σχέση, το 67% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι πριν δεσμευθεί εξασφάλισε ότι έχει συμβατά γούστα σε ταινίες, σειρές και εκπομπές της πλατφόρμας.

Τέλος, πάνω από τους μισούς παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει «απιστία Netflix». Τι είναι αυτό; Όταν ένας από τους δύο βλέπει μόνος του επεισόδια σειράς που υποτίθεται ότι βλέπει μαζί με τον/την σύντροφό του. Και μπορεί το 92% να συγχωρεί αυτό το είδος της απιστίας, υπάρχει όμως ένα 8% που δηλώνει ότι το θεωρεί αιτία χωρισμού. Σοβαρά τώρα;

Πηγή: Reader.gr