Ετοιμάζεται νέο βιβλίο «Game of Thrones»

Gazzetta team
Ετοιμάζεται νέο βιβλίο «Game of Thrones»
Στο καταφύγιό του έχει αποσυρθεί ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μέχρι να το ολοκληρώσει...

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μιλούσε στον Guardian για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τους «Ανέμους του Χειμώνα», το έκτο βιβλίο της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», που ο όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει ως «Game of Thrones».

«Παλεύω μαζί του εδώ και χρόνια. Δεν είναι απλά ένα μυθιστόρημα, είναι 12 μυθιστορήματα, το κάθε ένα με διαφορετικό πρωταγωνιστή, που με τη σειρά του περιτριγυρίζεται από ένα διαφορετικό καστ δεύτερων χαρακτήρων, με διαφορετικούς εχθρούς, συμμάχους, εραστές, και όλα αυτά δένονται μεταξύ τους με έναν πολύ περίπλοκο τρόπο. Είναι πολύ, πολύ δύσκολο», είχε πει στο πλαίσιο μιας μεγάλης και πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης.

Φαίνεται πως πλέον έχει πάρει την υπόθεση πολύ στα σοβαρά, και... αποσύρθηκε από τα εγκόσμια μέχρι να τελειώσει επιτέλους το βιβλίο, ύστερα από επτά χρόνια (και κάτι μήνες). Σε ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί του αναφέρει ότι ο συγγραφέας βρίσκεται σε μια καλύβα στα βουνά, της οποίας την τοποθεσία αρνείται να αποκαλύψει, όπου καταφεύγει όταν θέλει να βρει την ησυχία του και να γράψει.

Όσοι παρακολουθούν από κοντά το έργο του Μάρτιν, θυμήθηκαν ένα ποστ στο μπλογκ του από το 2001, όπου είχε περιγράψει την τοποθεσία του ως «στο καταφύγιο». Ήταν λίγο πριν τελειώσει το πέμπτο βιβλίο της σειράς, «Ο Χορός των Δράκων».

Κι εκείνο το βιβλίο είχε καθυστερήσει αρκετά, καθώς κυκλοφόρησε έξι χρόνια μετά το προηγούμενο. Αν πάντως ο Μάρτιν τα καταφέρει και μπορέσουμε να έχουμε νέο βιβλίο μαζί με τον τελευταίο κύκλο της σειράς στην τηλεόραση, το 2019 θα είναι μια επική χρονιά για το «Game of Thrones».

Πηγή: reader.gr