Τρομακτικά εγκαύματα από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στην τσέπη του κατόχου του (pics)

Gazzetta team
Τρομακτικά εγκαύματα από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στην τσέπη του κατόχου του (pics)
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τις πληγές και τα εγκαύματα που αποκόμισε ένας 37χρονος Βρετανός μηχανικός αυτοκινήτων, όταν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο εξερράγη μέσα στην τσέπη του. Σκληρές εικόνες.

Ο Ντάρεν Γουίλσον από το Λίβερπουλ βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού του, όταν ένα οξύτατο κάψιμο στα πόδια και την βουβωνική χώρα τον έκανε να πιστέψει ότι κάποιος του είχε πετάξει πυροτέχνημα.

Αντ΄ αυτού, όμως, δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι το κάψιμο που ένιωσε είχε προέλθει από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου που βρισκόταν στην δεξιά τσέπη της φόρμας εργασίας του.

Αμέσως, τα ρούχα του άτυχου άντρα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ η διαρροή του υγρού της μπαταρίας της συσκευής έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση, προκαλώντας του εκτεταμένα εγκαύματα στο δεξί πόδι, στα γεννητικά του όργανα αλλά και στην κοιλιακή χώρα.

Ο μηχανικός διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής, με τους γιατρούς να προχωρούν σε συνεχείς επανορθωτικές επεμβάσεις αλλά και σε μεταμοσχεύσεις δέρματος.

Ο Γουίλσον, πλέον, αναρρώνει μετά τις συνεχόμενες επεμβάσεις, ενώ θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες, με τους γιατρούς να επισημαίνουν το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, καθώς οι πληγές από τα εγκαύματα δεν θα του προκαλέσουν καμία μόνιμη βλάβη.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk