Πως είναι να ζεις σαν δισεκατομμυριούχος (pics)

Gazzetta team
Πως είναι να ζεις σαν δισεκατομμυριούχος (pics)
Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα ήταν αν γινόμασταν δισεκατομμυριούχοι. Οι κληρώσεις του Τζόκερ είναι μια καλή αφορμή να κάνουμε όνειρα για το τι θα αγοράζαμε και πού θα πηγαίναμε αν η τύχη μας έκανε το χατίρι!

Πώς θα ήταν άραγε αν μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα κινητό ή ακόμα καλύτερα ένα αυτοκίνητο ή και ένα αεροπλάνο χωρίς καν να το σκεφτούμε;

Ένας χρήστης του Tumblr, με το όνομα The Last Meme Era, ανέβασε ένα ποστ, στο οποίο εξηγεί τι μπορεί να αγοράσει ένας δισεκατομμυριούχος και... είναι περισσότερα από ό,τι φαντάζεστε!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Σε συνέντευξή του στο Bored Panda, εξήγησε την ιδέα πίσω από αυτή την ανάρτηση: Σκέφτηκα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει 1 δισ. δολάρια. Οπότε αν μπορούσα να τους δείξω πόσα πράγματα θα μπορούσαν να αγοράσουν, θα σοκάρονταν.

Το να ανήκεις στο 1% του πλανήτη, σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις από τα ακριβότερα αυτοκίνητα και γιοτ έως το κεφάλαιο για να αγοράσεις μια ολόκληρη χώρα!

«Γίνονται συχνά συζητήσεις για τους δισεκατομμυριούχους και την κοινωνία, και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να έχουν ένα δισ. δολάρια. Γι' αυτό σκέφτηκα να δώσω σε αυτό το ποσό... υπόσταση και να τι μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε με 1 δισ. δολάρια:

Αυτή είναι μια έπαυλη που διαθέτει αίθουσα κινηματογράφου, αίθουσα μπόουλινγκ και σπα και γενικά είναι πλήρως εξοπλισμένη. Κοστίζει περίπου 4,6 εκατ. δολάρια.

Μια Bugatti Veyron Super Sport, το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο με μέγιστη ταχύτητα 254 χλμ/ανά ώρα. Κοστίζει περίπου 2,5 εκατ. δολάρια.

Iδιωτικό τζετ που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 19 επιβάτες και κοστίζει μόλις 53 εκατ. δολάρια.

Το Tatoosh είναι ένα σκάφος μήκους 92 μέτρων, είναι δηλαδή μεγαλύτερο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και κοστίζει 369 εκατ. δολάρια.

Κι αν είστε άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, ο πιο ακριβός πίνακα του Μονέ κοστίζει 90 εκατ. δολάρια και ο πιο ακριβός πίνακας του Βαν Γκογκ 151 εκατ. δολάρια.

Αν τίποτα από αυτά δεν σας αρέσει αυτό το... κρανίο αποτελείται από 8.601 διαμάντια και κοστίζει 65 εκατ. δολάρια.

Εν κατακλείδι, αν αγοράζατε 50 επαύλεις, 12 Buggati, το ιδιωτικό αεροσκάφος, το γιοτ όλα τα έργα τέχνης και μετά τους βάζατε φωτιά, θα σας είχαν μείνει και πάλι αρκετά χρήματα για να μη δουλέψετε ποτέ ξανά στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει να είναι κανείς δισεκατομμυριούχος.

Πηγή: reader.gr