Ο σύγχρονος "Caveman" είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωσή του δεν υπάρχει (pics)

Gazzetta team
Ο σύγχρονος "Caveman" είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωσή του δεν υπάρχει (pics)
H Όπρα κατάφερε να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του ανθρώπου, το πρόσωπο του οποίου καλυπτόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από τρίχες.

Ο σύγχρονος "Caveman", ο άνθρωπος που είχε να ξυριστεί για περισσότερα από 12 χρόνια κι είχε φτάσει σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει ούτε η ίδια του η γυναίκα, πήρε μια απόφαση ζωής, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 19.23.12

Ο 39χρονος Τζος Στούμπορν, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, διατηρούσε σε ημιάγρια κατάσταση τα μούσια και τα μαλλιά του για περισσότερα από 12 χρόνια, δημιουργώντας μία περίεργη κατάσταση μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, καθώς η επαφή τους περιοριζόταν στα πολύ βασικά, εξαιτίας της ατημέλητης κόμης και γενειάδας του κι έτσι η σύντροφός του, Χάιντι, αποφάσισε να απευθυνθεί στην διάσημη Όπρα ώστε να λυθούν τα προβλήματά της.

Ο Τζος δέχθηκε με αρκετή επιφυλακτικότητα στην αρχή, όμως το τελικό αποτέλεσμα από το makeover του 39χρονου πρώην πεζοναύτη, ξάφνιασε ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.

Πλέον, ο Τζος -ελέω και της τηλεοπτικής του παρουσίας- έχει γίνει διάσημος, ενώ εκείνη που μετανιώνει για την ριζική του μεταμόρφωση είναι η σύζυγός του, η οποία νιώθει να απειλείαι από όσες γυναίκες γλυκοκοιτάζουν στον δρόμο τον πρώην Caveman, που έχει γίνει -πραγματικά- αγνώριστος.

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 19.44.41

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 20.05.46