Δολοφόνησαν την νταντά των παιδιών τους και έκαψαν το σώμα της στο μπάρμπεκιου (pics)

Gazzetta team
Δολοφόνησαν την νταντά των παιδιών τους και έκαψαν το σώμα της στο μπάρμπεκιου (pics)
Η φρικιαστική ανακάλυψη έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη του ζευγαριού των Γάλλων υπηκόων.

Η αποκάλυψη ενός στυγερού εγκλήματος, με θύμα μία 21χρονη νταντά, συγκλονίζει την περιοχή του ανατολικού Λονδίνου αλλά κι ολόκληρη την κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Sophie Lionnet, μία 21χρονη που εργαζόταν ως babysitter για λογαριασμό ενός ζευγαριού Γάλλων, δολοφονήθηκε και το άψυχο σώμα της αποτεφρώθηκε στο μπάρμπεκιου του σπιτιού, από τους δύο γονείς.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο άντρας του ζευγαριού, ο 40χρονος Ouissem Medouni προσποάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη από το άψυχο σώμα της οικιακής βοηθού, καίγοντάς το στο μπάρμπεκιου μαζί με μερικά κοτόπουλα.

Όμως, η μυρωδιά της καμμένης σάρκας αλλά κι οι θόρυβοι από το σπάσιμο των οστών της άτυχης κοπέλας προκάλεσαν την ανησυχία των περιοίκων, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία κι οι αποκαλύψεις ήταν συγκλονιστικές.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι αξίας σχεδόιν 1 εκατομμυρίου λιρών στην περιοχή του Wimbleton, ανακάλυψαν τα μισοκαμμένα απομεινάρια του άψυχου σώματος της Lionnet, ενώ σε άλλους χώρους της επιβλητικής κατοικίας βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της 21χρονης νταντάς.

Αυτό, όμως, που εξέπληξε τους αστυνομικούς κι εν συνεχεία τους ανακριτικούς υπαλλήλους που εξέτασαν τον Medouni, ήταν η άρνηση του τελευταίου να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, αναφέροντας ότι το σώμα που βρέθηκε μισοκαμμένο στο μπάρμπεκιου άνηκε σε ένα αρνί που είχαν αγοράσει από κρεοπωλείο.

Βέβαια, οι ισχυρισμοί του δεν στάθηκαν ικανοί για να τον γλιτώσουν από την παραπομπή στο δικαστήριο, όπου θα δικαστεί τόσο ο ίδιος όσο κι η σύζυγός του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η άτυχη νταντά, είχε γαλλική καταγωγή κι υπηκοότητα, ενώ ακολούθησε το ζευγάρι στο Λονδίνο, όταν μετατέθηκαν εκεί για εργασιακούς λόγους.