Την έθαψαν ζωντανή αλλά το κατάλαβαν πολύ... αργά (pics & vid)

Gazzetta team
Την έθαψαν ζωντανή αλλά το κατάλαβαν πολύ... αργά (pics & vid)
Μία συγκλονιστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα, όταν οι συγγενείς μίας γυναίκας που είχε ταφεί στην Βραζιλία, ειδοποιήθηκαν ότι άκουγαν θορύβους από τον τάφο.

Η 37χρονη Rosangela Almeida dos Santos θεωρήθηκε νεκρή, ύστερα από μία ασθένεια λίγων ημερών και η οικογένειά της ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ταφή της.

Αρκετές ημέρες αργότερα, διάφοροι κάτοικοι της περιοχής γύρω από νεκροταφείο Riachao das Neves, δήλωσαν πως άκουγαν ακατανόητους θορύβους από την περιοχή που ήταν θαμμένη η γυναίκα, ενώ κι υπάλληλοι του κοιμητηρίου είχαν αντιληφθεί παρόμοιους θορύβους.

Όταν ειδοποιήθηκε η μητέρα της γυναίκας αλλά κι οι υπόλοιποι συγγενείς αμέσως έσπευσαν στο σημείο, αρχίζοντας να σκάβουν τον τάφο και προσπαθώντας να ανοίξουν το φέρετρο.

Αφού με δυσκολία κατάφεραν να το ανοίξουν, καθώς ήταν σφραγισμένο με καρφιά, συνειδητοποίησαν ότι κάτι είχε πάει πολύ στραβά.

Σημάδια από χτυπήματα ήταν εμφανή στο εσωτερικού του φερέτρου, ενώ τα μέλη της γυναίκας που δεν ανέπνεε ήταν ακόμη ζεστά, υποδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι όντως η γυναίκα είχε θαφτεί ζωντανή, ενώ επί 9 ημέρες έδινε μάχη για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί από την θανάσιμη παγίδα.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από την ιατροδικαστική εξέταση, θα διαπιστωθεί αν όντως συνέβη αυτή η απερίγραπτη τραγωδία, ενώ κι η τοπική αστυνομία θα εξετάσει ως μάρτυρες του γιατρούς που υπέγραψαν την πράξη θανάτου αλλά και τους συγγενείς της γυναίκας.