Επαγγελματίας λαθρεπιβάτης αεροπλάνων ετών... 66 (pics & vid)

Gazzetta team
Επαγγελματίας λαθρεπιβάτης αεροπλάνων ετών... 66 (pics & vid)
Η περιπετειώδης κι ασυμβίβαστη συνταξιούχος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τον νόμο.

Η ιστορία της 66χρονης Αμερικανίδας θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει σενάριο για ταινία κωμωδίας, όμως οι δικαστικές αρχές δεν φάνηκαν να συμμερίζονται ιδιαίτερα αυτή την άποψη.

Η Marilyn Hartman, μία 66χρονη συνταξιούχος από το Σικάγο, συνελήφθη καθώς αποπειράθηκε να πετάξει με μία πτήση εσωτερικού, χωρίς να διαθέτει εισιτήριο αλλά και χωρίς να ελεχθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους του διεθνούς αεροδρομίου.

Η 66χρονη «ποντικός» περιφερόταν επί ώρες στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, ενώ αναμιγνυόμενη με το πλήθος κατάφερε να φτάσει ανενόχλητη μέχρι το εσωτερικό του αεροσκάφους.

Το κόλπο της αποκαλύφθηκε από την παρατηρητικότητα των αεροσυνοδών της πτήσης, καθώς όταν της ζήτησαν το boarding pass για να της δείξουν την θέση της, εκείνη τα έχασε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια την πρόθεσή της να ταξιδέψει χωρίς να πληρώσει το απαιτούμενο αντίτιμο.

Αφού ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν με έκπληξη ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 66χρονη γυναίκα προσπαθούσε να ταξιδέψει τζάμπα, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί ακόμα 3 φορές για ανάλογες παραβάσεις, ενώ η ίδια είχε δημοσιοποιήσει την ιστορία της, υπερηφανευόμενη για όσες φορές τελικά πέτυχε τον στόχο της.

Πλέον, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρές κατηγορίες για παράβαση της αυστηρής νομοθεσίας για την ασφάλεια των πτήσεων, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον κι η απολογία της ενώπιον του δικαστηρίου.