Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2019

Gazzetta team
Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2019
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ή "Ο Βράχος" όπως είναι επίσης γνωστός, ανέκτησε τον τίτλο του πιο καλοπληρωμένου ηθοποιού παγκοσμίως, με τα 89,4 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε σε διάστημα 12 μηνών, σύμφωνα με την κατάταξη που περιοδικού Forbes.

Ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου που έγινε αστέρας του κατς και στη συνέχεια ηθοποιός είχε ήδη κατακτήσει την πρωτιά το 2016, πριν υποχωρήσει στη δεύτερη θέση αυτή την τελευταία διετία. Το 2019 είναι και πάλι ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός στον κόσμο βάσει της περιουσίας που συγκέντρωσε μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2018 και της 1ης Ιουνίου 2019.

Ο 47χρονος ηθοποιός, που παίζει κυρίως σε ταινίες δράσης, πρωταγωνίστησε στην ταινία: "Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα" (2017) της οποίας αναμένεται η συνέχεια, και είναι σταρ του διάσημου franchise ταινιών Fast & Furious, του οποίου η τελευταία "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" άρχισε να προβάλλεται αυτόν τον μήνα.

"Έγινε απλά ο πιο περιζήτητος σταρ αυτή την περίοδο. Και εργάζεται συνεχώς, είναι ακούραστος", εκτιμά ο Πολ Ντεργκαραμπεντιάν, αναλυτής του Comscore.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κρις Χέμσγουορθ, ένας από τους πολλούς ηθοποιούς αυτού του top 10, ο οποίος υποδύεται έναν υπερήρωα της Marvel στην ταινία "Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη" ("Avengers: Endgame"), που είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Τον Κρις Χέμσγουορθ, που υποδύεται τον Θορ, ακολουθεί ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (ο οποίος υποδύεται τον υπερήρωα Iron Man) με τα 66 εκατομμύρια του. Ο Κρις 'Εβανς ή Captain America βρίσκεται στην όγδοη θέση (43,5 εκατομμύρια), ενώ ο Πολ Ραντ με τα 41 εκατομμύρια του είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Στην έκτη θέση είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ που δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα Ρόκετ στην τελευταία ταινία των "Εκδικητών". Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των 57 εκατομμυρίων του προέρχονται από τις εισπράξεις της ταινίας του "Ένα αστέρι γεννιέται", στην οποία ο ηθοποιός-σκηνοθέτης συμπρωταγωνιστεί με τη σταρ της ποπ Lady Gaga, σύμφωνα με το Forbes.

Ακολουθεί το top 10 της κατάταξης σε εκατομμύρια δολάρια:

1. Ντουέιν Τζόνσον (89,4 εκατομμύρια)

2. Κρις Χέμσγουορθ (76,4 εκατομμύρια)

3. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (66 εκατομμύρια)

4. Ακσάι Κουμάρ (65 εκατομμύρια)

5. Τζάκι Τσαν (58 εκατομμύρια)

6. Μπράντλεϊ Κούπερ (57 εκατομμύρια)

7. 'Ανταμ Σάντλερ (57 εκατομμύρια)

8. Κρις 'Εβανς (43,5 εκατομμύρια)

9. Πολ Ραντ (41 εκατομμύρια)

10. Γουίλ Σμιθ (35 εκατομμύρια)