Απίθανο: Ο Kanye West άλλαξε το όνομα του σε "Ye" (pics)

Gazzetta team
Απίθανο: Ο Kanye West άλλαξε το όνομα του σε "Ye" (pics)
Οι σταρ του τραγουδιού και της showbiz είναι γνωστοί για τις ιδιοτροπίες και τα καμώματά τους, όμως η απόφαση του γνωστού ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Kanye West να αλλάξει το όνομά του, έγραψε νέες σελίδες «δόξας» στην αμερικάνικη «υψηλή κοινωνία».

Όχι τόσο λόγω της απόφασης να αλλάξει το όνομά του σε αυτή την ηλικία (αισίως βρίσκεται στα 41) αλλά εξαιτίας της φύσης του νέου ονόματός του, το οποίο αποτελείται από μόνο δύο γράμματα. "Υe", λοιπόν, το οποίο αποτελεί ιδίωμα της προσωπικής αντωνυμίας "Υου" (στα ελληνικά «Εσύ» ή «Εμείς»).

Μάλιστα, ο Αμερικανός ράπερ ενημέρωσε ο ίδιος μέσω social media τους φίλους του για τον τρόπο που θέλει να τον αποκαλούν στο εξής, ενώ μένει να δούμε πως θα αντιδράσει σε αυτή του την πρωτοβουλία η διάσημη σύζυγός του, η οποία είναι γνωστή για το σοβαρό προφίλ που θέλει να διατηρεί μετά και τις συνεχείς επισκέψεις της στον Λευκό Οίκο και τις συναντήσεις με τους Ντόναλντ κι Ιβάνκα Τραμπ.

Πάντως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου σε πρόσφατη συνέντευξή του, το "Ye" έχει τις ρίζες του στην Βίβλο, στην οποία αποτελεί την πιο διαδεδομένη λέξη, ενώ συμπλήρωσε πως η απόφασή του να αλλάξει το "Κanye", που σημαίνει «μοναδικός» ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόσφατο άλμπουμ του ράπερ που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό φέρει τον τίτλο "Υe", με πολλούς να κάνουν λόγο για ακόμη μία προσπάθεια promotion της δουλείας του, μέσω και της αναγνωρισιμότητας που έχει αποκτήσει στην αμερικανική κοινή γνώμη.