Η Mia Khalifa κάλεσε την αστυνομία για να παραδώσει το όπλο της (pics)

Gazzetta team
Η Mia Khalifa κάλεσε την αστυνομία για να παραδώσει το όπλο της (pics)
Και αυτή η κίνηση της πασίγνωστης, αλλά πρώην πλέον πορνοστάρ, προκάλεσε ένα μικρό χαμό στο Twitter και γενικώς στα social media.

Μπορεί εδώ και καιρό η Mia Khalifa να έχει εγκαταλείψει τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν σταματήσει οι απειλές εις βάρος της. Όπως έχει πει και η ίδια, έχουν μειωθεί αλλά δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως...

Λόγω αυτών μάλιστα είχε αναγκαστεί να αγοράσει και μία καραμπίνα, προκειμένου να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της, όμως η μάστιγα με τις μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ, την έκανε να αναθεωρήσει την άποψή της.

Έτσι αποφάσισε να παραδώσει το όπλο της σε έναν αστυνόμο τον οποίο κάλεσε σπίτι της, λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα «safe destruction» στο οποίο οι πολίτες τα παραδίδουν, προκειμένου να μειωθούν ανάλογα περιστατικά που έχουν στοιχίσει την ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

«Παραδίδω το όπλο μου στην αστυνομία σήμερα και αφήνω τον μέρος που το είχα άδειο, όπως άδεια είναι και τα κρεβάτια όλων αυτών των παιδιών που έχουν χαθεί. Δεν είμαι ενάντια της δεύτερης τροπολογίας, είμαι ενάντια στους αμέτρητους θανάτους παιδιών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα μάλιστα και μία φωτογραφία με τον αστυνομικό την ώρα της παράδοσης, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Ευχαριστώ την αστυνομία του Όστιν που ήρθε για να πάρει το όπλο μου για ασφαλή καταστροφή. Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, αλλά αν όλοι μας κάναμε κάτι μικρό, θα αλλάζαμε τον κόσμο».

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι που διαφώνησαν με την κίνησή της, αυτή...

«Τώρα τι θα κάνεις αν σου επιτεθεί κάποιος. Αυτός ο καλός αστυνομικός που στέκεται ωραία στην κάμερα θα χρειαστεί κατά μέσο όρο 7 λεπτά για να φτάσει σε εσένα. Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανες», της έγραψε ένας.

Ένας άλλος της είπε: «Άρα τώρα δεν έχεις κάτι για να αμυνθείς. Γιατί να το πεις σε όλο τον κόσμο».

Πάντως, τα χρήματα της αξίας του όπλο, η Mia Khalifa αποκάλυψε οτι θα τα δώσει σε μία οργάνωση για την ασφάλεια των όπλων.