Η Charlize Theron πήρε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη (pics & vid)

Gazzetta team
Η Charlize Theron πήρε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη (pics & vid)
Η αύξηση του βάρους της, μπέρδεψε ακόμη και τα παιδιά της που νόμιζαν οτι είναι έγκυος.

Αρκετοί ηθοποιοί αναγκάζονται να υποστούν μεταμορφώσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τον ρόλο τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Charlize Theron, η οποία για τις ανάγκες του «Tully» αναγκάστηκε να αυξήσει το βάρος της, ούτε λίγο, ούτε πολύ κατά 22 κιλά έτσι ώστε να ταιριάζει με μία υπέρβαρη και ταλαιπωρημένη μητέρα.

Βέβαια, το να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, δεν ήταν και τόσο εύκολο...

«Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που έτρωγα τόσο επεξεργασμένο φαγητό και έπινα τόση ζάχαρη. Όπως καταλαβαίνεται δεν ήταν και τόσο ευχάριστη η συμμετοχή μου σε αυτή την ταινία.

Το πρώτο διάστημα ήταν ωραία, γιατί ένιωθες σαν ένα παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά, αλλά μετά... Πλέον δεν τρως, το κάνεις μηχανικά, επειδή πρέπει να γίνει», είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως έφτασε στο σημείο να έχει δίπλα στο κρεβάτι της μιλκ σέικ, ακόμη και κρύα μακαρόνια με τυρί, βάζοντας ξυπνητήρι για να φάει.


Μάλιστα, τα δύο της παιδιά, βλέποντας οτι παίρνει τόσο βάρος πίστεψαν οτι μένει έγκυος, κάτι που χρειάστηκε να το διαψεύσει και κάπως να τους απογοητεύσει, καθώς ήθελαν ένα αδελφάκι.

Όταν όμως έφτασε η ώρα για να χάσει τα κιλά αυτά, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα...

«Μου πήρε ένα χρόνο για να τα καταφέρω. Ανησυχούσα πολύ. Περνούσε ο καιρός και δεν έφευγαν τα κιλα, αλλά αυτό ήταν λογικό. Δεν ήμουν 27 ετών που το σώμα αντιδρά διαφορετικά, ήμουν μεγαλύτερη.

Ευτυχώς όμως με καθησύχασε ο διαιτολόγος μου και τα κατάφερα».