Ο κασκαντέρ του "The Rock" είναι το ίδιο... κτήνος με εκείνον (pics)

Gazzetta team
Ο κασκαντέρ του "The Rock" είναι το ίδιο... κτήνος με εκείνον (pics)
Η εκπληκτική ομοιότητα των 2 «τιτάνων», δεν αφήσε περιθώρια όσον αναφορά στην επαγγελματική σταδιοδρομία του Χαβανέζου γίγαντα.

Ο ηθοποιός και παλιαστής Ντουέιν Τζόνσον, πιο γνωστός ως "The Rock", διανύει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της αμερικανικής showbiz, με απόλυτο σύμμαχο τα μπράτσα του αλλά και την αγάπη του κοινού προς τοπρόσωπό του.

Κομμάτι,όμως, της επιτυχίας του αυτής αποτελεί ο κατά 2 χρόνια νεότερος, ξάδερφος του Tανοάι Ριντ. Ο 44χρονος Χαβανέζος έχει ντουμπλάρει πολλές φορές τον διάσημο ξάδερφό του, σεδιάφορες επικίνδυνες στιγμές των γυρισμάτων των ταινιών του "The Rock", καταφέρνοντας να μπερδέψει ακόμακι όσυς τυχαίνει να τους γνωρίζουν προσωπικά.

Αιτία του παραπάνω γεγονότος αποτελεί η τεράστια ομοιότητα μεταξύ των 2 συγγενών τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αλλά κυρίως στη σωματική τους διάπλαση, καθώς ο Ριντ διαθέτει το ανάλογο εκτόπισμαώστε να συγκριθεί με τον μοναδικό Ντουέιν Τζόνσον. Τεράστιες πλάτες, μπράτσα - «λαβίδες» αλλά και το απαραίτητο παρόμοιο κούρεμα.

Ο 44χρονος Ριντ έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες, ντουμπλάροντας τον ξάδερφό του, ενώ έχει πάρει πολλά βραβεία για τους ρόλους του ως κασκαντέρ.