H πρεμιέρα του Walking Dead έσπασε κάθε ρεκόρ (vid)

Gazzetta team
H πρεμιέρα του Walking Dead έσπασε κάθε ρεκόρ (vid)
Δεκαεπτά εκατομμύρια τηλεθεατές. Το ασύλληπτο αυτό νούμερο συγκέντρωσε μια δολοφονία, την περασμένη Κυριακή στις ΗΠΑ, σπάζοντας σχεδόν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, χωρίς καν να υπολογιστεί ο αριθμός των τηλεθεατών που αναμένεται να τη δουν λίγο αργότερα.
Φυσικά μιλάμε για την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «The Walking Dead», η οποία προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και κυριολεκτικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά στα νούμερα της τηλεθέασης.
Βλέπετε, ο έκτος κύκλος είχε τελειώσει με έναν από τους ήρωες να ετοιμάζεται να σκοτώσει κάποιον από τους υπόλοιπους, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από τους φαν της σειράς, πολλοί εκ των οποίων… ορκίστηκαν ότι δεν πρόκειται να την ξαναπαρακολουθήσουν.
Τελικά, επέστρεψαν μπροστά στη μικρή -ή όχι και τόσο μικρή- οθόνη των τηλεοράσεών τους για να δουν ποιοι ήρωες θα έπεφταν θύματα, όχι των ζόμπι, αλλά ενός εκ των ηρώων. Τελικά, τα 17 εκατομμύρια τηλεθεατών δεν κατόρθωσαν να σπάσουν το ρεκόρ της σειράς που το κρατά το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου με 17,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.



Πηγή: topontiki.gr