4 διαρρήκτες είχαν «ανοίξει» 5 σπίτια στο ίδιο χωριό της Καβάλας

Gazzetta team
4 διαρρήκτες είχαν «ανοίξει» 5 σπίτια στο ίδιο χωριό της Καβάλας
Κάθε τρεις και λίγο επισκέπτονταν το ίδιο χωριό οι τέσσερις νεαροί Έλληνες, όχι όμως για... τουρισμό.

Κάθε τρεις και λίγο επισκέπτονταν το ίδιο χωριό της Καβάλας τέσσερις νεαροί Έλληνες, όχι όμως για τουρισμό αλλά για να… διαρρήξουν τα σπίτια των κατοίκων! Τον τελευταίο μήνα είχαν «ανοίξει» πέντε κατοικίες και, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει και όπλα.

Η δράση της σπείρας εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης, οι οποίοι συνέλαβαν τον 20χρονο αρχηγό της για την τελευταία διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στην πορεία των ερευνών αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία των συνεργών του ηλικίας 19, 22 και 25 χρόνων που συμμετείχαν στις επιδρομές. Μάλιστα, όλοι είναι σεσημασμένοι για κλοπές.

Από τα πέντε σπίτια που διέρρηξαν στο χωριό οι δράστες άρπαξαν μόλις 25 ευρώ, αλλά και δυο κυνηγετικά όπλα, πέντε ηλεκτρικές και πέντε ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά είδη και διάφορα εργαλεία . Τα όπλα βρέθηκαν μαζί με μέρος από τα υπόλοιπα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 20χρονος ήταν ο μόνος που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας η οποία του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι υπόλοιποι περιλαμβάνονται στην δικογραφία με την ίδια κατηγορία.

Πηγή: protothema.gr