Έχει παραγίνει με το online «λιντσάρισμα» των 2 συνοδηγών του Παντελή Παντελίδη

Gazzetta team
Έχει παραγίνει με το online «λιντσάρισμα» των 2 συνοδηγών του Παντελή Παντελίδη
Κάποιοι οπαδοί του τον λατρεύουν τόσο πολύ σα θεό που κυνηγούν να κάψουν τους αιρετικούς.

Δεν ξέρουμε αν είναι ΤΟΟ SOON, αλλά είναι μια όψη της ιστορίας που κάποια στιγμή αξίζει να ειπωθεί.

Έχουν περάσει οκτώ μήνες από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ενός λαϊκού τραγουδιστή που και νότα του να μη γουστάρεις είναι φανερό πως ο άνθρωπος είχε κερδίσει με το σπαθί του το τεράστιο κοινό του, το οποίο τον λάτρευε σα θεό.

Δυστυχώς, όχι για τον ίδιο, αλλά για την ιστορία του, αυτό το κοινό είναι που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο, πάρα πολύ βλαμμένο κομμάτι, το οποίο έπρεπε να ξεσπάσει κάπου, κάποιον πρέπει να σταυρώσει για να σβήσει την απώλεια που ένιωσε. Ποιος είναι αυτός ο κάποιος;

Image

Για τη Μυρσίνη Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, τις δύο κοπέλες που ήταν συνοδηγοί του Παντελή Παντελίδη που ήταν οδηγός και ως τέτοιος φέρει την ευθύνη και του οχήματος, το συγκεκριμένο αυτό κομμάτι οπαδών του Παντελίδη έδρασε με ένα καννιβαλισμό που θα έκανε την Κου Κλουξ Κλαν να κοκκινίσει.

Σαν μπάτσοι, ένορκοι, εισαγγελείς και δικαστές ταυτόχρονα, στην αρχή (πριν αποδειχτεί το αντίθετο) αποφάσισαν πως κάποια από τις δύο οδηγούσε και άρα έφταιγε για το χαμό του Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν ότι οι κοπέλες έκαναν κάποιου είδους θανάσιμο βουντού στον τραγουδιστή, οπότε συνεχίζουν να ευθύνονται.

Άρα χρειάζονται και τιμωρία. Το γεγονός ότι οι δύο κοπέλες είναι όμορφες και νεαρές αυτόματα ανάβει τα λαμπάκια στο πιο βρώμικο και σκοτεινό σημείο στο μυαλό όσων πληκτρολογούν τα σχόλια. Ακόμα πιο τρομαχτικό ότι πάρα πολλοί απο αυτούς, είναι γυναίκες…

1

Το αποτέλεσμα είναι, αυτός ο διαδικτυακός κατά βάση όχλος, να έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες σε μια καμπάνια μίσους άνευ προηγουμένου, που κορυφώθηκε τις πρώτες μέρες μετά το τροχαίο, αλλά συνεχίζεται ακάθεκτο μέχρι και σήμερα, χτες συγκεκριμένα.

Με κάποια από τα πράγματα που γράφονται για τις δύο κοπέλες, να μη μπορείς να καταλάβεις αν προέρχονται από ανθρώπους που είναι για τη μπουζού ή το ψυχιατρείο:

2

Τα περισσότερα ποστ είναι στην ίδια λογική. Το παλικάρι το μέθυσαν, το παρέσυραν, το σκότωσαν, το αδίκησαν. Ο Παντελής Παντελίδης για αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι του κοινού του είναι κάτι σαν Βασιλάκης Καϊλας και Νίκος Ξανθόπουλος μαζί.

3

4

Mιλάμε για ποστ – καθαρό καρκίνο.

5

6

7

Φυσικά δεν υπάρχει (και δεν θα έπρεπε να υπάρξει) κάποια δημοτική αστυνομία του ιντερνετ για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος όμως κάποιος να βγει και να εξηγήσει ότι όλα δείχνουν ότι την ευθύνη τη μοιραία νύχτα την είχε αποκλειστικά το ίνδαλμά τους…

Έφυγε νεότατος πάνω στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, βύθισε στην δυστυχία εκατοντάδες ανθρώπους που τον αγαπούσαν και παραλίγο να πάρει μαζί του και αυτές τις δύο κοπέλες. Το να βγαίνει κάποιος και να προκαλεί κι άλλη δυστυχία πάνω σε ό,τι συνέβη στοχοποιώντας τους μόνους που δεν φταίνε, δεν πάει πολύ; Όχι άλλο κάρβουνο.

Πηγή: luben.tv