Παππάς: Θα επιστρέψουμε τα λεφτά στους καναλάρχες

Gazzetta team
Παππάς: Θα επιστρέψουμε τα λεφτά στους καναλάρχες
«Θλίβομαι από τη στάση της ΝΔ που θέλει να επιστραφούν τα λεφτά στους υπερθεματιστές»

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να επιστρέψει τα λεφτά που πήρε από τους καναλάρχες, σε περίπτωση που το ΣτΕ κρίνει το νόμο αντισυνταγματικό, έκανε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον Realfm επεσήμανε ότι αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός: «Το δημόσιο θα έχει μια κακή απόφαση. Θα πρέπει να επιστρέψει χρήματα σε ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια». Μάλιστα πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά θα αφαιρεθούν από δράσεις για ανθρώπους που έχουν οικονομική ανάγκη. Τόνισε ότι θλίβεται από τη στάση της ΝΔ «που θέλει να επιστραφούν τα λεφτά στους υπερθεματιστές».

Όπως είπε σε μια τέτοια περίπτωση: «Θα επιστρέψουμε αυτόματα στο μη Συνταγματικό καθεστώς. Στο καθεστώς της μη αδειοδότησης. Αυτή τη στιγμή κανένας σταθμός δεν έχει άδεια».

Για την τροπολογία που κλείνει τα κανάλια που δεν παίρνουν άδεια εμφανίστηκε ανοιχτός σε αλλαγές και μάλιστα τις τοποθέτησε χρονικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

«Δεν θα συμβεί να ακυρώσουμε στην πράξη την τεράστια προσπάθεια που κάναμε», είπε ο κ. Παππάς.

Υπογράμμισε ακόμη ότι: «Θα μου προξενούσε έκπληξη να ολοκληρωθεί η συζήτηση τόσο σύντομα στο ΣτΕ» όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει αν την Τετάρτη ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός. «Αν κριθεί αντισυνταγματικός δεν θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη», είπε.

Όπως είπε κάνοντας επίθεση στη ΝΔ: «Εμείς έχουμε ολοκληρώσει ένα διαγωνισμό, το Δημόσιο μπορεί να εισπράξει χρήματα. Οι επενδυτές ήταν διατεθειμένοι να καταθέσουν τον οβολό τους. Η κουβέντα περί αρμοδιοτήτων είναι υποκριτική. Θέλουν να κάνουν το χατήρι ορισμένων καναλαρχών».


Πηγή: newsbeast.gr