Σκίτσο-γροθιά: 5χρονη ζωγράφιζε τον βιασμό της από ιερέα

Gazzetta team
Σκίτσο-γροθιά: 5χρονη ζωγράφιζε τον βιασμό της από ιερέα
Πώς μια 5χρονη αποτύπωσε στο χαρτί τον βιασμό της από τον 54χρονο ιερέα, στον οποίο την έστελναν οι γονείς της για να μάθει αγγλικά...

Φρίκη. Αγωνία. Τρόμος. Λέξεις που πολλές φορές χάνουν τη σημασία τους. Οταν όμως αποτυπώνονται σε σκίτσο στο χαρτί από τα χέρια μιάς 5χρονης, το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.

Ο λόγος για μια 5χρονη στη Βραζιλία, η οποία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 54χρονο ιερέα Joao da Silva και μην μπορώντας προφανώς να πει την αλήθεια στους γονείς της, ζωγράφιζε όσα της συνέβαιναν, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μικρή είπε στους γονείς της ότι δεν ήθελε να πηγαίνει πια στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο ιερέας. Εκείνοι, ανήσυχοι, πήγαν σε ψυχολόγο, που τους είπε ότι η κόρη τους μπορεί να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και τους προέτρεψε να ψάξουν το δωμάτιό της και τα πράγματά της, για να βρούν κάποια σημάδια.

Ετσι οι γονείς της βρήκαν κρυμμένες στα βιβλία της έξι ζωγραφιές που αποτύπωναν εύγλωττα τη φρίκη που είχε ζήσει η κόρη τους στα χέρια του ιερέα. Μία από αυτές απεικονίζει έναν άντρα να είναι πάνω από ένα κοριτσάκι, που έχει μια έκφραση τρόμου στο πρόσωπό του.

Μια άλλη δείχνει ένα κορίτσι ξαπλωμένο σε κρεβάτι και έναν άντρα να την πιέζει ανάμεσα στα πόδια. Το κοριτσάκι σε αυτή τη ζωγραφιά φαίνεται σαν να ουρλιάζει από φόβο ή αγωνία. Μετά από την ανακάλυψη των γονιών, ο πατέρας ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. Ο ιερέας κρατείται και ανακρίνεται από τις Αρχές με την κατηγορία της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.


Πηγή: thetoc.gr