Ανασχηματισμός στην ατζέντα Τσίπρα πριν την... παρέλαση

Gazzetta team
Ανασχηματισμός στην ατζέντα Τσίπρα πριν την... παρέλαση
Ανασχηματισμός, ευρύτατος και άμεσος. Κάπως έτσι περιγράφεται το σκηνικό που στήνεται στο εσωτερικό της κυβέρνησης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όλοι έβαζαν ορόσημο το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έγινε και κάπως έτσι πολλοί είναι εκείνοι που... μετρούν πλέον τα επόμενα βήματα του πρωθυπουργού, τοποθετώντας μάλιστα τον ανασχηματισμό πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προγραμματίζει τα βήματα ένα ένα. Πρώτα θα έχουμε την εκλογή του νέου προέδρου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την Κυριακή.
Η σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος θα δείξει κατά πολλούς και τις προθέσεις του πρωθυπουργού για το σχήμα της νέας κυβέρνησης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε τη σύγκληση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος το πρωί της Κυριακής.
Όλα δείχνουν ότι ο Πάνος Ρήγας θα είναι και πάλι στη θέση του προέδρου της Πολιτικής Γραμματείας με τους... γνωρίζοντες να μιλούν για λίστα Τσίπρα στην οποία περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτά του Νίκου Παππά, του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και των κυρίων Δρίτσα και Δραγασάκη.
Στην ίδια λίστα μπαίνουν κατά πολλούς και τα ονόματα της Όλγας Γεροβασίλη, της Ρένας Δούρου αλλά και της Ράνιας Σβίγκου.
Από κει και ύστερα, λένε πολλοί ξεκινούν οι διαδικασίες για τον ανασχηματισμό. Ουσιαστικά ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση και από το βράδυ της Κυριακής ο ανασχηματισμός θα είναι απκλά θέμα ωρών.


Πηγή: newsit.gr