Συνελήφθησαν high tech δράστες στην Αλεξανδρούπολη

Gazzetta team
Συνελήφθησαν high tech δράστες στην Αλεξανδρούπολη
Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 22 και 22 χρόνων συνελήφθησαν όταν έκλεψαν από ένα σπίτι έναν φορητό υπολογιστή και 100 ευρώ - Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκα άλλοι τέσσερις υπολογιστές, ένα κινητό και δυο ρολόγια.

Τους ιδιοκτήτες των κλοπιμαίων που ανακάλυψαν στα σπίτια τριών νεαρών διαρρηκτών μετά τη σύλληψή τους, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διερευνούν τη δράση τους στην Αλεξανδρούπολη. Οι... high tech δράστες συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξαν.

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 22 και 22 χρόνων εντοπίστηκαν όταν έκλεψαν από ένα σπίτι έναν φορητό υπολογιστή και 100 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκα άλλοι τέσσερις υπολογιστές, ένα κινητό και δυο ρολόγια που θεωρούνται κλεμμένα καθώς οι δράστες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

Ακόμη, στο σπίτι του ενός 22χρονου ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών εντόπισε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,8 γραμμαρίων και έναν μεταλλικό τρίφτη. Οι τρεις νεαροί, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και κατηγορούνται κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr