Έκλεψε συσκευές και μετά τις πούλαγε στο internet

Gazzetta team
Έκλεψε συσκευές και μετά τις πούλαγε στο internet
Ένας από τους αστυνομικούς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «πωλητή» παριστάνοντας τον υποψήφιο αγοραστή και, αφού συμφώνησαν στην τιμή πώλησης των συσκευών, έκλεισαν ραντεβού για την παράδοσή τους.

«Καμπανάκι» χτύπησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου η ηλεκτρονική αγγελία που είδαν σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών στο Ίντερνετ για την πώληση τριών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής, καθώς ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά τους με αυτές που είχαν κλαπεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από ένα κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής!

Ένας από τους αστυνομικούς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «πωλητή» παριστάνοντας τον υποψήφιο αγοραστή και, αφού συμφώνησαν στην τιμή πώλησης των συσκευών, έκλεισαν ραντεβού για την παράδοσή τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μόλις έφτασε ο 32χρονος Γεωργιανός με τα μηχανήματα, συνελήφθη και οι συσκευές κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν ήταν αυτός ο δράστης της κλοπής ή έχει και συνεργούς.

*** Συνελήφθη χθες (14-10-2016) το βράδυ Σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών στην Καρδίτσα εισέβαλε μέσα στη νύχτα ένας 37χρονος με σκοπό να κλέψει διάφορα υλικά, αλλά ο 47χρονος ιδιοκτήτης τον πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο επίδοξος κλέφτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Πηγή: protothema.gr