Συναγερμός για τα Galaxy Note 7: Kλείστε τα ζητά η Samsung

Gazzetta team
Συναγερμός για τα Galaxy Note 7: Kλείστε τα ζητά η Samsung
H ίδια η εταιρεία ζητά από τους κατόχους του Galaxy Note 7 να κλείσουν τα κινητά τους μετά το πλήθος περιστατικών με συσκευές να πιάνουν φωτιά.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και τις συσκευές του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

H ίδια η εταιρεία ζητά από τους κατόχους του Galaxy Note 7 να κλείσουν τα κινητά τους έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα μετά το πλήθος περιστατικών με συσκευές να πιάνουν φωτιά. H Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι σταματά τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Τον Σεπτέμβριο η Samsung ανακάλεσε 2,5 εκατομμύρια συσκευές μετά από καταγγελίες για έκρηξη της μπαταρίας και είχε αντικαταστήσει τις συσκευές. Ομως και οι νέες εμφάνισαν το ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς κάποιες έπιασαν φωτιά.

Ενας άνδρας στο Κεντάκι ξύπνησε από καπνό στο σπίτι του καθώς η συσκευή είχε πιάσει φωτιά λίγες ημέρες αφότου εκκενώθηκε μια πτήση εσωτερικού στις ΗΠΑ εξαιτίας καπνού από συσκευή κινητού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Hankyoreh στη Νότια Κορέα αναφέρει ότι η Samsung Electronics Co Ltd είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του “έξυπνου” κινητού Galaxy Note 7, μετά την αναστολή της παραγωγής και πωλήσεων. Η Samsung δε σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας.


Πηγή: thetoc.gr