Ο Μητσοτάκης είπε στον Τσίπρα να μην του μιλάει στον ενικό

Gazzetta team
Ο Μητσοτάκης είπε στον Τσίπρα να μην του μιλάει στον ενικό
«Τον ενικό σε μένα να τον αφήσετε, οι ψευτομαγκιές σε μένα δεν περνάνε».

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον διέκοψε μιλώντας στον ενικό.

«Τον ενικό σε μένα θα τον αφήσετε, αυτές τις ψευτομαγκιές αλλού, τους ενικούς στους υπουργούς σας. Εγώ από αυτό το βήμα θα σας μιλάω στον πληθυντικό» είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα του επετέθη λέγοντας πως «δεν περίμενα πραγματικά ότι θα ήσασταν τόσο χυδαίος σήμερα κε Τσίπρα» για να προσθέσει: «Καταλαβαίνω ότι έχετε απέναντί σας έναν αντίπαλο ο οποίος έχει δρομολογήσει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού». Οταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν τους συνέστησε: «Λίγο προσοχή, νε τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων ένας στους τρεις θα είναι στην επόμενη Βουλή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το γάντι στον Πρωθυπουργό λέγοντας «ας συγκριθούμε» και τόνισε: «Εγώ σε 7 χρόνια πήρα 3 πτυχία από κορυφαία πανεπιστήμια, εσείς κάνατε 10 χρόνια για να τελειώσετε το ΕΜΠ. Οταν εγώ δούλευα, εσείς κάνατε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής. Πόσα ένσημα έχετε κολλήσει;»

Πηγή: iefimerida.gr