Πόσο στοίχιζαν τα κοσμήματα της Καρντάσιαν τελικά; (pics)

Gazzetta team
Πόσο στοίχιζαν τα κοσμήματα της Καρντάσιαν τελικά; (pics)
Τα Μέσα του εξωτερικού «κατηγορούν» την τηλεπερσόνα για τον πλούτο που διαφήμιζε μέσω των social media

Η ασφαλιστική της Kim Kardashian ρίχνει φως στο πόσο πραγματικά κόστιζαν τα κοσμήματα που εκλάπησαν. Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Kim Kardashian στο Παρίσι όταν πέντε ένοπλοι ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε την έδεσαν, την κλείδωσαν στο μπάνιο και στη συνέχεια της έκλεψαν κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφονται και λέγονται από Μέσα της Αμερικής, τα κοσμήματα που πήραν οι ληστές ήταν αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα, η ασφαλιστική της Kim Kardashian ρίχνει φως στο πόσο πραγματικά κόστιζαν τα κοσμήματα που εκλάπησαν. Η ασφαλιστική αναφέρει στο δίκτυο TMZ πως τα κλοπιμαία αξίζουν περίπου 5.6 εκατομμύρια και όχι 10 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα το πιο ακριβό από τα κλοπιμαία είναι το 20 καρατίων, Lorraine Schwartz, διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο σύμφωνα με την ασφαλιστική αγγίζει τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως αρκετά μέσα του εξωτερικού «κατηγορούν» την τηλεπερσόνα για τον πλούτο που διαφήμιζε μέσω των social media. Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται πως η Kim είχε έρωτα με τα ακριβά κοσμήματα και συχνά - πυκνά ανέβαζε selfies φορώντας πολύτιμα μέταλλα και πέτρες στο γυμνό κορμί της.

Πηγή: thetoc.gr