Παραίτηση-βόμβα μελών του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Gazzetta team
Παραίτηση-βόμβα μελών του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
«Τριγμοί» στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την απόφαση του πρόεδρου του Νίκου Σακελλαρίου, την περασμένη Παρασκευή να αναβάλει τη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Τριγμοί» στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την απόφαση του πρόεδρου Νίκου Σακελλαρίου, την περασμένη Παρασκευή να αναβάλει τη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες και την έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των μελών του δικαστηρίου και του ίδιου του προέδρου.

Οπως έγινε γνωστό παραιτήθηκαν δύο μέλη της Ενωσης Δικαστών του ΣτΕ, με επιστολές- ράπισμα σε βάρος της απόφασης του προέδρου, ενώ στρέφονται και σε βάρος συναδέλφων τους οι οποίοι με ανακοίνωσή τους τάχθηκαν με το μέρος του κ Σακελλαρίου.

Στην επιστολή τους οι δύο αντιπρόεδροι Χρήστος Ράμμος και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου χαρακτηρίζουν ατόπημα την ανακοίνωση της ένωσης του ΣτΕ καθώς όπως υποστηρίζουν δημιούργησε την εντύπωση στους πολίτες ότι εκπροσωπείται το σύνολο του σώματος του ΣτΕ κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι δύο αντιπρόεδροι σημειώνουν μάλιστα ότι η ματαίωση της επίμαχης διάσκεψης αποτελεί «αρνησιδικία».

Πηγή: thetoc.gr