Την Παρασκευή το τέλος του κόσμου! Έρχεται το Μαύρο Φεγγάρι

Gazzetta team
Την Παρασκευή το τέλος του κόσμου! Έρχεται το Μαύρο Φεγγάρι
Κάτι συμβαίνει τελευταία με τα αστέρια, τα ζώδια και τα μπλου σταρ. Την Παρασκευή το βράδυ ένα σπάνιο φαινόμενο πρόκειται να εμφανιστεί στον ουρανό, το λεγόμενο “ΜΑΥΡΟ ΦΕΓΓΑΡΙ”.
Φυσικά το Μαύρο Φεγγάρι, όπως άλλωστε και το Μπλε Αστέρι σημαίνει ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει.
giphy
“Μαύρο Φεγγάρι” ονομάζεται το φαινόμενο όπου σε ένα μήνα δεν υπάρχει καμία πανσέληνος. Έτσι λοιπόν, το μαύρο φεγγάρι θα καλύψει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο την Παρασκευή το βράδυ και θα μπορούσε να συνδεθεί με την Αποκάλυψη.
Οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν πως τα σημάδια έρχονται μαζεμένα: μετά την ηλιακή έκλειψη- το «δαχτυλίδι της φωτιάς»- την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, έρχεται τώρα το μαύρο φεγγάρι μόνο λίγες εβδομάδες μετά για να μας πείσει ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου.
timetodie
Mη στεναχωριέστε λοιπόν που άλλαξαν τα ζώδιά σας, αφού το μαύρο φεγγάρι (και το μπλε αστέρι) επιβεβαιώνουν ότι το τέλος έρχεται. Ο καιρός γαρ εγγύς, αγαπητοί φίλοι και αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες αναφορές που γίνονται στο φεγγάρι στο εντελώς έγκυρο σύγγραμα της Βίβλου.

Συγκεκριμένα ο Λουκάς αναφέρει ότι “θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στ’ αστέρια τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα οι καρδιές των ανθρώπων να γεμίσουν φόβο”.
Σύμφωνα με το express , μερικοί εν Χριστώ αδερφοί από το Αμέρικο τόνισαν στο facebook: “We are approaching the end of our world and the end of life on Earth for all human being. Every day, we have to come closer to our savior Jesus Christ. For none can escape for what is coming for the Earth”. The Lord will make the moon turn red as blood … and turn black. Sounds familiar?
screenshot
Το Μαύρο Φεγγάρι θα είναι ορατό το βράδυ της Παρασκευής κυρίως στο Δυτικό Ημισφαίριο, δηλαδή στην Αμερική, αλλά οι δυτικότερες περιοχές της Ευρώπης θα μπορέσουν να το δουν επίσης. Συνεπώς μπορεί να μην είναι το τέλος του κόσμου, αλλά το τέλος του Δυτικού κόσμου.
Όπως καταλαβαίνει ο κάθε νοήμων άνθρωπος, μαζί με το Μαύρο Φεγγάρι έρχεται και ο Χριστούλης να μας μακελέψει όλους. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε Μαύρο Φεγγάρι και τελείωσε ο κόσμος ήταν τον Μάρτιο του 2014. Ο κόσμος προβλέπεται να ξανατελειώσει το 2019. Μέχρι τότε ραφτείτε για την Παρασκευή που μας έρχεται.

giphy (1)

Πηγή: luben.tv