Χαμός στο Gazzetta με το τουρνουά FIFA 17 στο Xbox One S! (vid)

Gazzetta team
Χαμός στο Gazzetta με το τουρνουά FIFA 17 στο Xbox One S! (vid)
Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο FIFA 17 στο πολυαναμενόμενο Xbox One S, φωνάξαμε, γελάσαμε, πωρωθήκαμε και δώσαμε ραντεβού για νέα ματς.

«Θα κάνουμε τουρνουά FIFA 17 στο Xbox One S. Είστε μέσα»;

Αυτή η ερώτηση αντήχησε στα γραφεία του Gazzetta σαν το σφύριγμα της λήξης στον τελικό του Euro 2004.

Ποιος θα τολμούσε άραγε να πει όχι σε μια τέτοια πρόταση; Έστω και μια φορά. Σε όλη του τη ζωή.

Όταν έχεις μεγαλώσει με το FIFA 98 και κάθε φορά που ακούς το Song 2 των Blur βουρκώνεις για τα νιάτα σου που πέρασαν, δεν ξεχνάς να σημειώσεις την ημερομηνία της κυκλοφορίας του νέου FIFA.

Εδώ στο site βέβαια, είχαμε περισσότερη τύχη, αφού μέσω το EA acess στην ολοκαίνουργια κονσόλα της Microsoft, το Xbox One S, καταφέραμε να παίξουμε πρώτοι απ' όλους. Και όχι σε οποιαδήποτε έκδοση, αλλά σε αυτή του 1TB, η οποία έχει επιπλέον (αποκλειστικά στο Xbox) σπάνιους παίκτες για να ενισχύσουν την 11άδα σου, καθώς και τρεις πολύ δυνατές ομάδες για να δανειστείς!

8 παίκτες. Νοκ-άουτ παιχνίδια. 1 νικητής.

Παναθηναϊκός – Άρσεναλ το πρώτο ματς και το… Γουέμπλεϊ έζησε ένδοξες στιγμές. Τελικό σκορ 2-0 για τους πράσινους και κάπως έτσι η ομάδα γίνεται ξανά... Panathinaikos!

Επόμενο ματς, το πιο βαρετό Λίβερπουλ-Τσέλσι που έχει δει ανθρώπινο μάτι. 0-0 στην κανονική διάρκεια, 0-0 στην παράταση κι αν μπορούσαν οι συγκεκριμένοι συντάκτες ακόμα θα εκτελούσαν πέναλτι! 1-0 στα πέναλτι. Κι αυτό κατά τύχη.

Ομορφιές είδαμε στο Ρέαλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, που είχε η συνέχεια. 2 γκολ, το ένα μάλιστα με το κλασικό «σουτ+πάσα=προσποίηση=γλέντι».

Ωραία πράγματα! Πρόκριση στα πέναλτι για την Μπάγερν Μονάχου.

Αν και η Άρσεναλ είχε ήδη αποκλειστεί, ξαναμπήκε στο παιχνίδι μήπως και τα καταφέρει τη δεύτερη φορά (μόνο στο XBOX τέτοια τύχη). Μάταιος κόπος με την Ντόρτμουντ να της λέει «Καλώς τα παιδιά» και να τη στέλνει εκ νέου σπίτι της με μια ξεγυρισμένη 3άρα. Το παιχνίδι έληξε στο 64’, με τα νεύρα τεντωμένα, αλλά το Xbox One S να παραμένει άθικτο!

4 είχαν αποκλειστεί και 4 συνέχιζαν να ζουν την ολοκαίνουργια εμπειρία του Xbox One S!

Ο Αθανασίου από τον Παναθηναϊκό πήγε στη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Δαλαταριώφ από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα! Άλλο ένα «καθαρό» 2-0 για τον Αθανασίου που πήγαινε στον τελικό με δύο νίκες και την ψυχολογία στα ύψη! Πού να ήξερε…

Μαρούδας και Καραλής από την άλλη, παρέμειναν σταθεροί. Επέλεξαν ξανά Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ και χρειάστηκαν τα πέναλτι για να μάθουν ποιος θα φτάσει στον μεγάλο τελικό. Ίδια συνταγή από τον Μαρούδα, νέα νίκη στα πέναλτι με 2-1 αυτή την φορά και… φύγαμε για τελικό!

Αθανασίου vs Μαρούδας/Μπαρτσελόνα vs Μπάγερν Μονάχου

Ή αλλιώς Τίκι τάκα vs «Θα σε πάρω στα πέναλτι. Άραξε».

Ο Νίκος Μαρούδας δεν χρειάστηκε καν τα πέναλτι αυτή την φορά. Με την τακτική που έδωσε κοτζάμ EURO στον Φερνάντο Σάντος, νίκησε με 2-1 τον Αθανασίου και κατέκτησε το τουρνουά FIFA 17 του Gazzetta!

Μετά από μπόλικα «γαλλικά», DAB πανηγυρισμούς, 1 χυμένο καφέ (ευτυχώς όχι πάνω στο Xbox One S) κι ένα τελικό που «έσπασε» καρδιές καταλήξαμε: Το νέο FIFA 17 στο Xbox One S δεν χάνεται!

Ιδανικά ο νικητής κερδίζει μια βδομάδα άδεια, αλλά αυτή η γραμμή μάλλον θα κοπεί από την αρχισυνταξία.

Εσύ δεν θα αγοράσεις το Xbox One S FIFA 17 Bundle τώρα;