Υπό αστυνομική έρευνα ο Πιτ για κακοποίηση των παιδιών του

Gazzetta team
Υπό αστυνομική έρευνα ο Πιτ για κακοποίηση των παιδιών του
Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται υπό έρευνα τόσο από την αστυνομία του Λος Αντζελες όσο και από τις κοινωνικές υπηρεσίες για κακοποίηση των παιδιών του.

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται υπό έρευνα τόσο από την αστυνομία του Λος Αντζελες όσο και από τις κοινωνικές υπηρεσίες για κακοποίηση των παιδιών του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πιτ κακοποίησε σωματικά και λεκτικά τα παιδιά του μέσα σε ιδιωτικό τζετ μετά την κατανάλωση αλκοόλ, μια μέρα ημέρα πριν η Τζολί πάρει την απόφαση να λήξει τον γάμο τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες σε βάρος του, ο Πιτ μέθυσε εν πτήση και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο και προέβη σε σωματική βία.

Το TMZ, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την είδηση του διαζυγίου Τζολί- Πιτ, αναφέρει ότι το επεισόδιο, το οποίο έγινε την περασμένη Τετάρτη, ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που έκανε την Αντζελίνα Τζολί να πάρει την απόφασει και να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου για το καλό των παιδιών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πιτ ερευνάται από το LAPD και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ οι αρχές σχεδιάζουν να μιλήσουν και στα ίδια τα παιδιά.

Μια πηγή κοντά τον Πιτ είπε στο TMZ ότι o ηθοποιός βλέπει το θέμα με σοβαρότητα, αλλά τονίζει ότι «δεν υπέπεσε ποτέ σε κακοποίηση των παιδιών του».

Σύμφωνα με πηγές, ο Πιτ ήθελε να σώσει τον γάμο του και ήταν πρόθυμος να κάνει απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ωστόσο η αγωγή της Αντζελίνας τον πρόλαβε.


Πηγή: thetoc.gr