Συνελήφθη 20χρονος ληστής ηλικιωμένης στη Βέροια

Gazzetta team
Συνελήφθη 20χρονος ληστής ηλικιωμένης στη Βέροια
Ο 20χρονος δράστης πλησίασε αθόρυβα την 85χρονη πεζή, την χτύπησε για να εξουδετερώσει την αντίστασή της και άρπαξε από τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό αξίας 700 ευρώ.

Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που περπατούσε ανυποψίαστη μέρα- μεσημέρι στην πόλη της Βέροιας, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από ένα νεαρό που άρχισε να την χτυπά για να αρπάξει το κόσμημα που φορούσε! Όμως, ο δράστης δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 20χρονος δράστης πλησίασε αθόρυβα την 85χρονη πεζή, την χτύπησε για να εξουδετερώσει την αντίστασή της και, αφού άρπαξε από τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό αξίας 700 ευρώ, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν το ληστή.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 20χρονος συνελήφθη πριν προλάβει να απομακρυνθεί και ο πολύτιμος σταυρός που βρέθηκε στις τσέπες του αποδόθηκε στην 85χρονη γυναίκα. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ληστεία και ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Πηγή: protothema.gr