«Αδιανόητη η λειτουργία 3 hotspots στη Χίο», λέει ο Μηταράκης

Gazzetta team
«Αδιανόητη η λειτουργία 3 hotspots στη Χίο», λέει ο Μηταράκης
«Η λειτουργία τριών hotspots στο νησί είναι αδιανόητη. Θα μετατρέψει και με τη βούλα τη Χίο σε αποθήκη ψυχών με πρωτοφανείς κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

Όπως τονίζει «Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση της σύσκεψης για το μεταναστευτικό. Τονίζω ότι η συζήτηση στο υπουργείο Εσωτερικών έγινε, με ευθύνη του κ. Μουζάλα, απουσία των βουλευτών του νησιού. Απαιτώ άμεση ενημέρωση", τονίζει ο Νότης Μηταράκης και συνεχίζει: "Η λειτουργία τριών hot spots στο νησί είναι αδιανόητη.

Θα μετατρέψει και με τη βούλα τη Χίο σε αποθήκη ψυχών με πρωτοφανείς κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Η Χίος έχει 12 φορές περισσότερους μετανάστες από ότι θα έπρεπε! Η κυβέρνηση, επειδή δε μπορεί να διαχειριστεί το άσυλο, επειδή δε μπορεί να διεκδικήσει τα αυτονόητα από την Ευρώπη, επειδή μέχρι σήμερα έχει αποτύχει παταγωδώς, τιμωρεί τους νησιώτες. Αν ο υπουργός δε μπορεί: να υλοποιήσει τη συμφωνία, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ασύλου, να μεταφέρει τους μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα και εν τέλει να προστατεύσει τους κατοίκους, να παραιτηθεί!» κατέληξε ο κ. Μηταράκης.

Πηγή: iefimerida.gr