Πατέρας και γιος στον Πύργο αναστάτωσαν την Αστυνομία

Gazzetta team
Πατέρας και γιος στον Πύργο αναστάτωσαν την Αστυνομία
Άρχισαν να βρίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας και να χτυπούν με τα χέρια και το κεφάλι τους την πόρτα και τους τοίχους του κρατητηρίου, καθώς και τον πίνακα φωτισμού του κτιρίου.

Ακόμη απορούν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, για το επεισόδιο που προκάλεσαν σε βάρος τους χωρίς συγκεκριμένη αιτία ένας 43χρονος οδηγός και ο ανήλικος γιος του, έξω από το κτίριο το απόγευμα της Δευτέρας!

Ο αστυφύλακας σκοπός του μεγάρου τα χρειάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος να φτάνει με ταχύτητα έξω από το κτίριο και να σταματάει με χειρόφρενο! Αμέσως, βγήκαν έξω ο οδηγός και ο 16χρονος γιος του και, αφού τον έβρισαν επειδή προσπαθούσε να αποτρέψει την είσοδό τους στο μέγαρο, τον απέφυγαν και όρμησαν στο εσωτερικό!

Εκεί, άρχισαν να βρίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας και να χτυπούν με τα χέρια και το κεφάλι τους (!) την πόρτα και τους τοίχους του κρατητηρίου, καθώς και τον πίνακα φωτισμού του κτιρίου!

Με την επέμβαση όσων αστυνομικών βρίσκονταν στο κτίριο, οι εισβολείς ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν και ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ ο γιος του αφέθηκε ελεύθερος ως ανήλικος.

Πηγή: protothema.gr