Έτσι είναι οι ήρωες του Narcos στην πραγματική ζωή (pics)

Gazzetta team
Έτσι είναι οι ήρωες του Narcos στην πραγματική ζωή (pics)
Πριν από λίγες μόλις ημέρες έκανε πρεμιέρα ο 2ος κύκλος της εκπληκτικής σειράς του Netflix, ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν πως είναι οι χαρακτήρες της σειράς που αγαπάμε, στην πραγματικότητα.

Η σειρά Narcos αν δεν το γνωρίζετε ήδη, πραγματεύεται την ζωή του θρύλου και μεγαλέμπορου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ.

Εϊναι μια εξαιρετική σειρά, καλογυρισμένη, με πολύ καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία και μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά την ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών που γνώρισε ποτέ αυτός ο άμοιρος πλανήτης!

Μπροστά από τα μάτια σου περνάνε άπειρα δολάρια, ακόμα πιο άπειρα ναρκωτικά, εκπληκτικά σπίτια, σφαίρες και δύο αστυνομικοί που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους με προσωπικό κόστος, να πίασουν τον θρύλο της Κολομβίας.

Είναι αληθινή ιστορία, όσο τουλάχιστον το επιτρέπουν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και η κυβέρνηση της Κολομβίας, που σε πολλά σημεία της ιστορίας έχουν καθοριστική εξέλιξη για την υπόθεση.

Η σειρά μόλις σε ένα κύκλο 10 επεισοδίων κατάφερε την περσινή χρονιά να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, ενώ πριν από λίγες ημέρες, βγήκε στο Netflix και ο δεύτερος κύκλος της σειράς, οπότε με μια απλή συνδρομή μπορείτε να τον παρακολουθήσετε.

Πάμε όμως να δούμε πως ήταν οι πραγματικοί ήρωες, η ταραχώδη ζωή των οποίων έγινε ταινία.