Το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο με τροπικό δάσος (pics)

Gazzetta team
Το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο με τροπικό δάσος (pics)
Το Ντουμπάι έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό για το υψηλότερο κτίριο του κόσμου και για τα αμέτρητα τεχνητά νησιά του. Από το 2018, όταν θα ανοίξουν οι πύλες του πολυτελούς Rosemont Hotel & Residences, θα έχει ακόμα έναν λόγο για να υπερηφανεύεται.
Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Rosemont Hotel & Residences βρίσκεται υπό κατασκευή στο Ντουμπάι και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2018.
Παρόλο που το Ντουμπάι είναι μέχρι σήμερα δημοφιλές για το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα, με ύψος 828 μέτρα και τα πολλά τεχνητά νησιά του, σε δύο χρόνια θα μπορεί, επίσης, να καυχάται ότι διαθέτει το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο με τροπικό δάσος στο εσωτερικό του!
Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων αποτελείται από δύο πύργους με 47 ορόφους και διαθέτει 450 δωμάτια και σουίτες, 280 ιδιωτικές κατοικίες, συνεδριακά κέντρα, εστιατόρια, καταστήματα, γυμναστήριο, σπα, παιδική χαρά και μια τεράστια πισίνα στον τελευταίο όροφο του κτηρίου που «φλερτάρει» με τον ουρανό. Το μάνατζμεντ του πολυτελούς καταλύματος, η κατασκευή του οποίου κόστισε 265 εκατ. ευρώ, έχει αναλάβει η εταιρεία Hilton Worldwide. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια είναι έργο του γραφείου ZAS Architects, που δραστηριοποιείται στον Καναδά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου ανήκει στην εταιρεία Royal International, που έχει την έδρα της στη Σαουδική Αραβία.
Πηγή: Πρώτο Θέμα