Πα-τέρας βίαζε και κακοποιούσε πέντε από τα παιδιά του

Gazzetta team
Πα-τέρας βίαζε και κακοποιούσε πέντε από τα παιδιά του
Οι λεπτομέρειες μιας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της ακροαματική διαδικασίας της υπόθεσης.

Ένας πατέρας από το Λίβερπουλ της Βρετανίας, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε για την προστασία των θυμάτων του, βίαζε και κακοποιούσε πέντε από τα παιδιά του για περισσότερα από 12 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος άντρας ξεκίνησε να βιάζει τα παιδιά τους από την ηικία των 6 ετών και η κακοποίηση στην περίπτωση του ενός κοριτσιού κράτησε για περισσότερα από 12 χρόνια.

Η μεγαλύτερη κόρη του δράστη κατέθεσε πως ο πατέρας της την βίασε 8 φορές μέσα στα χρόνια αυτά, αφού πρώτα την είχε δέσει στο κρεβάτι της και αρκετές φορές την απειλούσε με ένα μαχαίρι να υπακούσει στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Όπως προέκυψε από την εκδίκαση της υπόθεσης η κακοποίηση των παιδιών έγινε κάτω από τη μύτη της μητέρας, η οποία υπήρξε και αυτή θύμα κακοποίησης του άντρα της. Σύμφωνα με την πρόνοια η γυναίκα «δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο ίδιο της το σπίτι», ενώ όπως υποστήριξαν γείτονες τα παιδιά της οικογένειας ήταν γενικά παραμελημένα και αρκετές φορές τα είχαν δει να κυκλοφορούν το χειμώνα χωρίς ρούχα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 50χρονο και του έδωσε ένα μίνιμουμ 14 ετών πριν μπορέσει να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: topontiki.gr