Τον καταζητούσαν στην Ελλάδα και την Κύπρο

Gazzetta team
Τον καταζητούσαν στην Ελλάδα και την Κύπρο
Aποκαλύφθηκε ότι ο 61χρονος Τυνήσιος ήταν καταζητούμενος διεθνώς.

Οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του χωρίς να διαθέτει δίπλωμα και, σαν να μην έφτανε αυτό, έδειξε... πλαστή ελληνική ταυτότητα στους άνδρες της Ασφάλειας που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Μάκρης! Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι ο 61χρονος Τυνήσιος ήταν καταζητούμενος διεθνώς.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αμέσως ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος μάλιστα τους δήλωσε και ψεύτικο όνομα και δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι ελληνικές δικαστικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απάτες, ενώ και οι αρχές της Κύπρου τον αναζητούσαν με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες, πλαστογραφία και ξέπλυμα χρήματος!

Ο 61χρονος Τυνήσιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που διέταξε να εκτελεστούν τα εντάλαματα, ενώ παράλληλα του άσκησε δίωξη για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πηγή: protothema.gr