Τον ενοχλούσε η φασαρία και άρχισε να πυροβολεί!

Gazzetta team
Τον ενοχλούσε η φασαρία και άρχισε να πυροβολεί!
Ο περασμένης ηλικίας πιστολέρο οδηγήθηκε στα κρατητήρια και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς, παράβαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σηκώθηκε στο πόδι μέρα- μεσημέρι μια γειτονιά στην περιοχή της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα, από απανωτούς πυροβολισμούς που έτρεψαν σε φυγή μια παρέα νεαρών οι οποίοι έκαναν φασαρία έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου και εκείνος αποφάσισε να τους διώξει με… μπαλωθιές!

Οι φωνές των νεαρών ενόχλησαν τον ένοικο του σπιτιού, ο οποίος δεν το πολυσκέφτηκε. Άρπαξε ένα πιστόλι κρότου λάμψης, το οποίο όμως φέρεται να είχε υποστεί μετατροπή και έριχνε αληθινά πυρά, άνοιξε το παράθυρό του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα! Οι πυροβολισμοί τρομοκράτησαν προσωρινά την παρέα των νεαρών που έσπευσαν να καλυφθούν, αναστάτωσαν όμως και τους γείτονες που κάλεσαν την Αστυνομία.

Πριν καλά- καλά φτάσουν οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, οι νεαροί είχαν… ξεθαρρέψει και απειλούσαν να τον χτυπήσουν! Τελικά, ο περασμένης ηλικίας πιστολέρο οδηγήθηκε στα κρατητήρια και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς, παράβαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ το επίμαχο πιστόλι κατασχέθηκε και εξετάζεται αν πράγματι ήταν λειτουργικό.

Πηγή: protothema.gr