Επιμένει το Mega για τη φορολογική ενημερότητα και δίνει στοιχεία

Gazzetta team
Επιμένει το Mega για τη φορολογική ενημερότητα και δίνει στοιχεία
Για ανακρίβειες, λάθη και παραλείψεις κάνει λόγο το MEGA σε σχόλιό του στην απάντηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού Μ. Καψή, ο οποίος σε ανακοίνωσή τουτόνισε ότι η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και οι μέτοχοί της διαθέτουν φορολογική ενημερότητα.

Στην ανακοίνωσή του το MEGA παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία γι’ όλα τα έγγραφα που έχει προσκομίσει στον φάκελο υποψηφιότητάς του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται, ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική και τραπεζική ενημερότητα του μετόχου Πήγασος Εκδοτική Α.Ε., υπεύθυνη αρνητική δήλωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ότι έχει προβεί σε σύναψη δανείων που αφορούν την προς αδειοδότηση δραστηριότητα, ασφαλιστική ενημερότητα του μετόχου Prime Applications Α.Ε., καθώς και αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο.

Τέλος, το MEGA καλεί τη ΓΓΕΕ να απαντήσει γιατί ο φάκελος του καναλιού δεν ελέγχθηκε ενδελεχώς, προσθέτοντας ότι αναμένει άμεσα τη μελέτη του, καθώς και τη δημοσίευση των φακέλων υποψηφιότητας και των άλλων εταιρειών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsit.gr