Το Pokemon Go έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου στο Μόναχο!

Gazzetta team
Το Pokemon Go έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου στο Μόναχο!
Θυμήσου και αυτό την επόμενη φορά που θα κράξεις.

Κι όμως υπήρξε κάποιος άνθρωππος κατα την διάρκεια της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου, που η ζωή του σώθηκε χάρη στο Pokemon Go. Ο χρήστης του Reddit HandySen πόσταρε στην ειδική ενότητα του Reddit για το Pokemon Go το παρακάτω κείμενο.

«Ζω στο Μόναχο όπου όπως πιθανότατα όλοι ακούσατε, έπεσαν πυροβολισμοί στο εμορικό κέντρο. Ήμουν έξω όλη την ημέρα ψάχνοντας για Pokemon και μόλις κατάλαβα πως ο καιρός χαλάει, αποφάσισα να γυρίσω σπίτι. Πήγαινα από το εμπορικό κέντρο όπου και πάλι σταμάτησα για να πιάσω κάποια Pokemon που εμφανίστηκαν. Ήμουν στην πίσω είσοδο στις 17:49 κι έπιασα ένα Drowzee. Πήγα προς την δυτική πλευρά του εμπορικού, σταματώντας στο σταθμό του μετρό για να πιάσω ένα Pidgey και να πάρω τα πράγματα απο ένα Pokestop. Αυτό ήταν, στις 17:52 , πήγα στα McDonalds στο μπροστινό μέρος του εμπορικού για να αγοράσω κάτι πριν γυρίσω σπίτι. Οι άνθρωποι ήταν ταραγμένοι αλλά δεν ήξερα γιατί κι έτσι συνέχισα. Σταμάτησα μπροστα στην έισοδο του εμπορικού ώστε να πάω στα McDonalds στην άλλη πλευρά του δρόμου και τότε το αντιλήφθηκα. Υπήρχαν πεσμένοι άνθρωποι στο δρόμο ακίνητοι κι ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο δίπλα τους. Τότε άκουσα 6 πυροβολισμους στο εσωτερικό του εμπορικού και χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά, έκανα πετάλι προς το σπίτι μου που βρίσκεται 200 μέτρα μακριά απο το εμπορικό. Οι συγκατικοί μου ήταν ασφαλείς και καλά. Αν δεν είχα βρεί εκείνο το Pidgey θα έφτανα στο μπροστινό μέρος του εμπορικού ακριβώς τη στιγμή της επίθεσης. Ευχαριστώ Pokemon Go, η σκέψη μου είναι με τα θύματα της επίθεσης κι ελπίζω αυτοί που το έκαναν να συλληφθούν γρήγορα.»

poke p

To ποστ ανέβασε στο Facebook το ίδιο το Reddit (αν και ο HandySen, έσβησε την αρχική δημοσίευση) και ανεξαρτήτως του παιχνιδιού η ουσία είναι πως τουλάχιστον ο συγκεκριμένος ο χρήστης σώθηκε, καθαρά από τύχη.

Πηγή: rise.gr