Ελληνας ιερέας στη Νίκαια: Είμαστε τρομοκρατημένοι

Gazzetta team
Ελληνας ιερέας στη Νίκαια: Είμαστε τρομοκρατημένοι
«Ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος, στην αρχή δεν ξέραμε τι ήταν», περιέγραψε.

Τη στιγμή του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κυανή Ακτή αλλά και τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Νίκαια της Γαλλίας περιέγραψε ο πατήρ Μιχαήλ Σαληνιωτάκης, ιερέας ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Νίκαιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Βλέπαμε τα βεγγαλικά της εθνικής γιορτής και ξαφνικά ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος, στην αρχή δεν ξέραμε τι ήταν», περιέγραψε ο ιερέας, σημειώνοντας πως το χτύπημα συνέβη σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

«Είμαστε τρομοκρατημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως οι Αρχές είχαν κάνει συστάσεις στον κόσμο να αποφεύγει τις εξόδους και τα πολυσύχναστα μέρη ενώ στους πολίτες συζητιόταν το τι θα συνέβαινε την ημέρα της εθνικής γιορτής.

Η επόμενη ημέρα, όπως περιέγραψε ο πατήρ Μιχαήλ, βρίσκει τον κόσμο σοκαρισμένο και μουδιασμένο καθώς, όπως είπε, «κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο στη Νίκαια» και μεγάλο μέρος της πόλης αποκλεισμένο από την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν φαίνεται να υπάρχουν απώλειες από την ελληνική κοινότητα.


Πηγή: newsbeast.gr